Maatschappij   

Aangemaakt door :

Prison Fellowship Albania

Locatie:

, Albania

Shkbsh - Prison Fellowship Albania is een christelijke organisatie zonder winstoogmerk en wordt gefinancierd door vele projecten en strategische steun van veel verschillende donoren.

Maar dat dekt niet alle onverwachte behoeften waarmee onze aalmoezeniers en maatschappelijk werkers worden geconfronteerd. Uw maandelijkse steun helpt ons om direct in te spelen op dringende behoeften zoals medicijnen, een vakopleiding, huisvesting voor pas vrijgelaten gevangenen die nergens heen kunnen, een tweedehands telefoon voor een (gevangenen) kind om lessen te kunnen volgen, vervoer om verschillende redenen , en nog veel meer mogelijkheden.

Deze situaties geven ons extra mogelijkheid om een positieve impact te hebben op het leven van 'onze' mensen.


Het doel van Prison Fellowship Albania is om ondersteuning te bieden als onderdeel van een 'groter pakket' van empowerment van mensen, inclusief coaching, netwerken en persoonlijke begeleiding.

In veel gevallen werken we nauw samen met lokale partners, vaak lokale kerken of kerkleden, om nieuwe gezonde sociale netwerken te creëren en de mogelijkheid om de mensen op te volgen.


U kunt op elk moment uw maandelijkse donatie aan ons werk stopzetten of annuleren, zonder verdere verplichtingen!


Uw maandelijkse ondersteuning helpt ons de levens van gevangenen en hun families te herstellen. Elk hersteld leven geeft waarde en helpt die persoon om een gewaardeerd lid van de samenleving te zijn. Je draagt bij aan gebieden als waardigheid, werk, onderwijs en uiteindelijk zelfverantwoordelijkheid voor het persoonlijke leven van mensen. U kunt op elk moment stoppen of annuleren.
€ 530 van € 15.000
3.5% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.