Dieren   

Aangemaakt door :

Bears in Mind

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Wereldwijd steunt Bears in Mind projecten om beren in het wild te beschermen en beren in nood te helpen. Bears in Mind is de initiatiefnemer van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, een semi-natuurlijk opvangcentrum voor mishandelde en getraumatiseerde beren.


Bears in Mind, bekend van Het Berenbos in Ouwehands Dierenpark Rhenen, beschermt de beer in het wild en helpt de beer in nood. In Het Berenbos worden getraumatiseerde en voormalige circus- en theaterberen opgevangen en in staat gesteld om weer beer te zijn. Deze beren zijn de ambassadeurs voor hun soortgenoten in het wild, en laten zien hoe beren echt zijn. Wereldwijd initiëren en ondersteunen wij projecten om het leefgebied van de beer in het wild te beschermen en de lokale bevolking in harmonie te laten leven met de beren. Bears in Mind is er voor beer en mens!Hallo, ik ben Pesho. Ik kom uit het verschrikkelijke fokstation Kormisosh in Bulgarije. In 2014 ben ik samen met berin Maria naar Het Berenbos gekomen. Ik ben in 2002 geboren. Verder-> https://www.bearsinmind.org/Berenbos/pesho

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.