bax2give-back2home Catrien
bax2give-back2home Catrien
bax2give-back2home Catrien
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€600.00 200.00%
van €300.00
gesloten

Deel pagina via:

BACK2HOME 2016! Op 26 en 27 november 2016 ren ik, Catrien, mee met Bax2give! Samen met andere hardlopers ga ik de uitdaging aan om geld op te halen voor 3 goede doelen! Tijdens het weekend doorkruisen wij hardlopend alle Achterhoekse gemeente.... van Aalten tot Zutphen. Een sportief Achterhoeks spektakel, waar nog lang over nagepraat zal worden!

We lopen voor de volgende goede doelen:

HET INLOOPHUIS OUDE IJSSEL: Het Inloophuis Oude IJssel is een plek voor mensen die leven met kanker. Iedereen uit Doetinchem en omgeving kan er terecht voor een goed gesprek, een ontspannende activiteit, een lezing of gewoon voor een kopje koffie.

HOSPICEGROEP DE LELIE: De vrijwilligers van Hospicegroep De Lelie staan klaar voor iedereen in de Oost-Achterhoek en omgeving die naar verwachting niet lang meer te leven heeft. Zij bieden hulp in de thuissituatie of een gastvrij huis in geval de mogelijkheid tot thuisverzorging niet aanwezig is.

HOSPICE ZUTPHEN: Hospice Zutphen is een klein en sfeervol hospice dat ruimte biedt aan 5 gasten uit Zutphen en omgeving. Terminaal zieke mensen in de laatste levensfase zijn er welkom, ongeacht hun maatschappelijke achtergrond en levensovertuiging. Het hospice biedt een 'bijna-zoals-thuis' situatie waarin door de vrijwilligers liefdevolle ondersteuning geboden wordt.

Alle 3 prachtige doelen waar voornamelijk vrijwilligers het werk doen! Voor mij een reden om de hardloopschoenen aan te trekken. Ik ga ervoor! En jij? Help door mij te sponsoren!