Aangemaakt door :

Barbara Bootsma

Locatie:

Leeuwarden, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

ONF Zorg voor kanker sponsorloop


Wij zijn het ONF, het Oncologisch Netwerk Friesland. 

Het ONF is een samenwerkingsverband tussen de vier Friese ziekenhuizen, Pathologie Friesland en het Radiotherapeutisch Instituut Friesland. Het ONF wil alle betrokken medisch specialisten ondersteunen bij het realiseren van goede toekomstbestendige oncologische zorg in Friesland.


Op zondag 22 mei 2022 organiseert het ONF de eerste ONF Zorg voor kanker Sponsorloop


Daarom een sponsorloop

Bijna iedereen krijgt te maken met kanker, zelf of in de (naaste) omgeving. Het is bekend dat de diagnose kanker en de behandeling ervan het leven op zijn kop zet. Juist in zo’n zware periode is afleiding en ontspanning extra waardevol. 


Met deze sponsorloop haalt het ONF geld op om iets extra’s te kunnen doen voor onze oncologische patiënten. Iets extra’s waarin het reguliere zorgbudget niet voorziet, maar wat wel heel belangrijk is voor de nodige ontspanning en afleiding tijdens de vaak moeilijke periode die oncologische patiënten doormaken.


Doel: VR-brillen

Met het opgehaalde sponsorgeld gaat het ONF VR-brillen aanschaffen. Daarmee kunnen patiënten tijdens hun behandeling of verblijf in het ziekenhuis in een fijne virtuele wereld stappen en zo hun pijn of zorgen even vergeten.


Wij hebben uw donatie nodig om dit doel te realiseren! 

Helpt u ons mee en draagt u een steentje bij? 


Hartelijk dank namens het ONF,€ 170
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.