Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

070 Bakkie

Locatie:

Den Haag, Nederland

Hallo wij, Lizzie en Guinnie, runnen met onze bakfiets het kleinste koffietentje van Den Haag. Dit idee ontstond tijdens de corona-lockdown in maart dit jaar. We besloten niet stil te gaan zitten, integendeel.


Onder de naam ‘Bakkie’ hebben wij ons bedrijf opgezet. Sindsdien fietsen wij samen met onze bakfiets door Den Haag om op een duurzame manier iedereen te voorzien van een heerlijk bakkie biologische koffie op plekken waar dit voorheen niet verkrijgbaar was.

Zo sporen we Hagenezen aan om lekker naar buiten te gaan, te genieten van de natuur en in beweging te blijven.

 

Ons Bakkie is inmiddels een groot succes. Wij zijn enorm dankbaar voor iedereen die ons support!

 

Op dit moment zijn wij in vier verschillende bossen te vinden verdeeld over vijf dagen, maar daar willen we verandering in brengen.

We merken namelijk dat er veel vraag naar is om op meerdere plekken koffie te schenken. De vraag is zo groot dat we die niet langer aankunnen met één bakfiets. Daarom willen we een tweede bakfiets aanschaffen. 

 

Ons doel is dat dit bedrijf ook na corona goed blijft lopen. Wij willen terug naar de oude ambacht; het idee van de melkboer weer naar de stad brengen met het oog op een stukje persoonlijke aandacht voor onze klanten.


Wij hopen het antwoord te zijn op de opmerking: ‘Ik zou nu wel een lekker bakkie lusten’. 

Een tweede bakfiets zal ons de mogelijkheid bieden om aan de vraag te voldoen om op meerdere locaties een lekker bakkie te schenken.

 

Op dit moment hanteren wij een vast rooster zodat mensen weten wanneer, waar en op welke tijden zij ons met de bakfiets kunnen vinden. Eigenlijk zouden we in meerdere bossen willen langsgaan zodat we uiteindelijk in elk bos van Den Haag bakkies kunnen schenken.

Maar een tweede bakfiets biedt meer mogelijkheden! Men zou ons kunnen inhuren, bijvoorbeeld voor kinderfeestjes, evenementen en andere gelegenheden waar een bakkie gewenst is. De eerste aanvragen hebben wij al binnen.

 

Blijft over de financiering. Voor de kickstart van onze plannen hebben we een minimaal bedrag van 1500 euro nodig. Van dit geld bouwen we een oude bakfiets om, zoals we dat ook hebben gedaan bij ons eerste ‘bakkie’. Naast dat het duurzaam is vinden wij het gewoon heel erg leuk om een gebruikte bakfiets een tweede leven te geven.

Voor meer mogelijkheden en om sneller van locatie naar locatie te gaan zijn wij van plan om de bakfiets elektrisch maken.

 

Met jullie financiële steun hopen wij onze plannen werkelijkheid te maken. Doe mee! Dan kan de tweede bakfiets naar verwachting in het voorjaar van 2021 de straat op.

Bij een donatie vanaf € 13,- ontvang je een origineel handgemaakt Bakkie-verrassingspakketje*.

Bij een donatie boven de € 50,00 ontvang je daarbij ook nog een kadobon* om bij ons heerlijke drankjes te halen.

*stuur een mailtje naar [email protected] met je postcode om dit pakketje te ontvangen.


Alvast heel hartelijk dank voor je bijdrage!

 

Kusjes de zusjes <3

€ 1.850
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.