Educatie   

Aangemaakt door :

Bahay Aurora / Stichting Noodhulp Filippijnen

Locatie:

Baras, Filipijnen

Bahay Aurora is een Nederlands-Filipijnse stichting (sinds 1992) en biedt op de Filipijnen onderdak aan 45 straatkinderen. In Nederland staat de stichting geregistreerd als Stichting Noodhulp Filippijnen. Vanuit Nederland zetten wij voor ons kindertehuis prachtige projecten op met grote bedrijven als KLM, Friesland Campina en AFAS Software, maar ook met scholen, verenigingen en families.


Het project:


De oudere meiden (18-21 jaar) in ons kindertehuis hebben hun eigen gebouw. Dit project heet begeleid kamerbewoning. Deze meiden blijven veilig bij ons tot ze een opleiding hebben afgerond. Gedurende hun verblijf moeten we hun een vak leren. Dat zal of iets in de horeca of een ander vak waarbij je met de handen de kost moet verdienen. Nu hebben we een medewerker aangetrokken die ervaring heeft in een naaiatelier. Om deze meiden beter te kunnen bedienen willen we hun leren kleding te ontwerpen en die vervolgens te maken. Daarnaast willen we ze leren om zelf zo’n bedrijfje op te zetten. Op die manier kunnen ze afstand nemen van het leven waar ze vandaan komen en een betere toekomst tegemoet zien. Als we met een actie van jullie dit project handen en voeten zouden kunnen geven dan zou dat geweldig zijn.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.