Educatie   

Aangemaakt door :

Young Focus

Locatie:

Manila, Philippines

We zijn bijna klaar met schooljaar 2020/2021! Ja, het was zo'n uitdagende tijd voor onze studenten, online studeren (met beperkte internettoegang) en gedrukte modules gebruiken. Voor zover we weten, zal het volgende schooljaar 2021/2022 op een vergelijkbare manier beginnen, namelijk afstandsonderwijs. De regering van de Filipijnen lijkt nog niet van plan te zijn scholen open te stellen vanwege Covid-19-beperkingen.


Maar wat de beperkingen en onzekerheden ook zijn, als Young Focus willen we dat onze leerlingen voorbereid zijn op het volgende schooljaar. Net als vorig jaar zullen we ze voorzien van het schoolmateriaal dat hun school nodig heeft. Daarom lanceren we een jaarlijkse zomercampagne TERUG NAAR SCHOOL om voldoende geld in te zamelen om al onze 700 basis-, middelbare school- en universiteitsstudenten te onderhouden. We zullen ook schoolmaterialen verstrekken aan studenten in ons Catch-UP-programma - dat zich uitstrekt tot schoolverlaters.


Doneer alstublieft hier en help onze leerlingen naar school!


Heel erg bedankt namens onze studenten en ons team,


Paul van Wijgerden

Directeur Young Focus Filipijnen

€ 25 van € 2.500
1% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.