Onderdak   

Aangemaakt door :

Hector Martínez Muñoz

Locatie:

Torrelles de Foix, España

Hallo en welkom.


Mijn zaak is wanhopig, ik weet niet meer waar ik heen moet.

Door koopkrachtverlies was het salaris van mijn vrouw lager van € 1.450 naar € 1.230 en verloor ik mijn € 500 arbeidsongeschiktheidspensioen.

We zijn € 700 aan inkomen kwijt, we kunnen de hypotheek nauwelijks betalen, we hebben meerdere leningen.

We zouden het huis kunnen verliezen, we kunnen nergens heen en ook de huren zijn duurder en mijn honden zouden moeten vertrekken en daarvoor zou ik op straat met ze slapen.

We hebben een schuld van € 80.000 inclusief juridische kosten.

Mijn vrouw, mijn zoon en ik hebben een handicap en ik kan niet werken.

En zonder auto zou mijn vrouw ons enige inkomen verliezen.

Ik smeek om hulp, om donaties te verzamelen waarmee we onze hypotheek kunnen blijven betalen. Ik wil niet rijk worden of een dure auto.

Ik wil hier verder met mijn gezin, maar met die schulden zijn we alles kwijt.

Ik hoef mijn zoon niet te vertellen dat dit huis niet langer van ons is, hij is pas 6 jaar oud. Alsjeblieft, we hebben nog maar weinig tijd. Hopelijk krijg ik een kleine subsidie, maar €400 verandert daar niets aan.

Met de verhoging van de brandstof gaat bijna de helft weg, zodat mijn vrouw aan het werk kan.

Ik hoop dat ik hier steun kan vinden.


Bedankt allemaal voor het geven van een paar minuten van uw tijd.


<pre class="ql-syntax" spellcheck="false"> Hallo en welkom. Mijn zaak is wanhopig, ik weet niet meer waar ik heen moet. Door koopkrachtverlies was het salaris van mijn vrouw lager van € 1.450 naar € 1.230 en verloor ik mijn € 500 arbeidsongeschiktheidspensioen. We zijn € 700 aan inkomen kwijt, we kunnen de hypotheek nauwelijks betalen, we hebben meerdere leningen. We zouden het huis kunnen verliezen, we kunnen nergens heen en ook de huren zijn duurder en mijn honden zouden moeten vertrekken en daarvoor zou ik op straat met ze slapen. Wij hebben een schuld van € 80.000 inclusief juridische kosten. Mijn vrouw, mijn zoon en ik hebben een handicap en ik kan niet werken. En zonder auto zou mijn vrouw ons enige inkomen verliezen. Ik smeek om hulp, om donaties te verzamelen waarmee we onze hypotheek kunnen blijven betalen. Ik wil niet rijk worden of een dure auto. Ik wil hier verder met mijn gezin, maar met die schulden zijn we alles kwijt. Ik hoef mijn zoon niet te vertellen dat dit huis niet langer van ons is, hij is pas 6 jaar oud. Alsjeblieft, we hebben nog maar weinig tijd. Hopelijk krijg ik een kleine subsidie, maar €400 verandert daar niets aan. Met de verhoging van de brandstof gaat bijna de helft weg, zodat mijn vrouw aan het werk kan. Ik hoop dat ik hier steun kan vinden. Bedankt allemaal voor het geven van een paar minuten van uw tijd. </pre>


€ 5 van € 80.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.