Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

yuleidy lopez

Locatie:

, Colombia

Het afgelopen jaar begon ik me slecht te voelen met verschillende symptomen, zoals: verlies van haar, gezwollen benen en voeten op sommige dagen en op andere dagen waren het de handen of armen, verlies van teennagels, verlies van sommige tanden. Ik heb dat jaar verschillende specialisten bezocht en heb geprobeerd elk van hun indicaties tot op de letter te volgen (vanwege de situatie in het land; de salarissen voor de vloer en de hoge prijzen van alle transport, medicijnen, medische consulten en echt geen Ik heb wat financiële hulp) helaas gaf geen van deze specialisten de juiste diagnose van wat er met mij gebeurde, verschillende echosonogrammen uitgevoerd waarbij een nierecho nierfalen vertoonde waar de dokter mij niet waarschuwde of stuurde naar een specialist.

Vanwege dit alles werd ik op 28 mei 2020 in een noodgeval opgenomen in het universitair ziekenhuis van Caracas voor het presenteren van verhoogde stikstofniveaus, hetzelfde met de criteria voor het starten van RRT-HD, met een GFR van 10 ml / min / m2 volgens de formule CKD-EPI. Ernstige bloedarmoede Waar een immuungemedieerde ziekte (SLE) niet uitgesloten is, vanwege haaruitval, verminderde nierfunctie. Het uitvoeren van een Uro-analyse die rapporteert: Proteïnen 1+, Hemoglobine 3+, Hematies 48-50 XC, Eumorphs 90%, Leukocyten 3-5 XC, schaarse bacteriën, evenals een nierecosonogram: rapportage van bilaterale nierparenchymale ziekte naar de juiste overheersing, urinesediment, rechter pleurale effusie. Op zoek naar het redden van de nierfunctie, gaan ze verder met het aanbrengen van bicarbonaat met als doel de wanden van de nieren te helpen versterken, ze moeten het binnen 24 uur aanbrengen zoals voorgeschreven door de specialist. Waar het relevant is om te benadrukken dat ze het NIET op die manier op mij hebben aangebracht, hebben ze het binnen 1 uur op mij aangebracht, wat me een ademhalingsstilstand en toevallen veroorzaakte, omdat ze zagen dat ik het bicarbonaat zo snel passeerde dat wat ze ervoor zorgden dat ik me nog meer bedekte nieren Vanwege deze medische wanpraktijk en een poging om de gemaakte fouten te verbergen, stuurden ze me naar hemodialyse en de plaatsing van de katheter in de aorta-slagader boven het sleutelbeen.

Ik begon met dialyse in het Victorino Santaella ziekenhuis in de stad Los Teques, in de staat Miranda, 45 minuten van Caracas en vanwege de afstand en de hoge kosten van mobilisatie vanwege de situatie in het land en het misbruik van mensen die profiteren van de behoeften van de andere mensen per enkele reis naar Teques is 30 dollar soms hebben we kunnen betalen en anderen niet omdat ik geen economische middelen heb om me te mobiliseren zijn er drie dagen per week: maandag, woensdag, vrijdag en omdat ik dat niet kon Om de drie dagen bij te wonen omdat ze het geld niet hadden, namen ze een dag van me af, nu zijn het maar twee dagen: maandag en vrijdag. Ik heb overal in Caracas gezocht naar een ander ziekenhuis met een dialyse-eenheid die mij de service kan bieden die van vitaal belang is voor mijn leven en mijn herstel, en ik ben niet succesvol geweest aangezien de meeste niet in bedrijf zijn en degenen die wel werken hun quota hebben compleet.

Vanwege mijn pathologie moet ik constant onder controle zijn met een nefroloog en een reumatoloog.

Betreffende de IDX van de reumatoloog:

1. Vervorming van reumatoïde artritis bij crisis, fibromyalgie, cervicale wervelkolom Discopatida.

2. Pijnlijke buik: diverticulaire aandoening van de dikke darm, coeliakie moet nog worden bevestigd.

3. Aambeien.

4. Overgewicht

5. Slapeloosheid. Depressie

AMERITÓ

1. Algemene medicatie: CYCLOFOSFAMIDE VEV MAANDELIJKS 6 MAANDEN, OZONENTHERAPIE, CHELATIETHERAPIE, 30 HIBERBARISCHE KAMERSESSIES.

2. ALGEMENE ZORG

3. PARAKLINISCHE STUDIES:


1. ALGEMEEN LABORATORIUM: HEMOGLOBINE, VSG, CRP, GLYCEMIA, UREA, CREATININE, AST, ALT, LDH, CK, CT, TGL, AC URIC, PT, PTT, FIBRINOGEEN, GEGLYCOSYLEERD Hb, TSH, T3, T4, T4L, T4L : HEPATITIS DOOR HEPATITIS C, CREATININE CLEARING + PROTEINURIA IN 24 UUR + UROCULTUUR, KWANTITATIEVE VDRL, HEMOCULTIEF: 2 FLESSEN IN PREFEBRILE FASE - DRINGEND + TRANSCATETER.

2. REUMATISCH PROFIEL: REUMATOÏDEFACTOR, CITRULINEERDE PEPTIDE, C3, C4, CH50, ANCA, ANA, ANTIDNA, ANTI-ENA, HLA-B27, CELIAC DESPISTAJE, ANTICARDIOLIPINEN, ANTICOAGULANT LUPICO.

3. SPUTUM: BK + GENEXPERT + CULTUUR VAN M TUBERCULOSE EXPERT, PPD.

4. ECHO VAN BUIK, PELVIS, TRANSVAGINAAL, ECHO VAN BORST, ECHO VAN HALS, MAMMOGRAFIE, ULTRASOON: ARTIKEL VAN HANDEN.

5. GASTROSCOPIE, COLONOSCOPIE, BIOPSIE, PAS.

6. ECHOCARDIOGRAM: KLEP-EMPHASIS.

4. MEDISCHE EVALUATIES DOOR: OPHTHALMOLOGIE, GYNAECOLOGIE, GASTRO-ENTEROLOGIE, FYSIATRIE, HIBERBARISCHE GENEESKUNDE, PSYCHIATRIE, VOEDING, BIOLOGISCHE TANDHEELKUNDE.


Vanwege al deze onderzoeken die het verdienden, ga ik naar dit medium om hun hulp te vragen, aangezien ik niet over de nodige middelen beschik om voor deze onderzoeken of medicijnen te betalen, alsjeblieft, ik heb een helpende hand nodig die me alsjeblieft helpt Ik ben pas 26 jaar oud en Ik weet dat ik nog vele jaren te leven heb dankzij uw hulp en uw nobele hart dat me zal helpen om uit dit alles te komen. God zal u belonen met vele zegeningen en gezondheid voor u en elk van uw gezinsleden. Dank u.

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.