Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Annie Czernik

Locatie:

Köln, Deutschland

Hallo, mijn lieverds,

Iedereen die ooit herpes heeft gehad, weet hoe ongemakkelijk en pijnlijk het virus kan zijn in het uitgebroken gebied. Er zijn inmiddels tal van producten op de markt die verlichting bieden, maar het herpesvirus niet blijvend bevatten.

Met de hulp van een bevriende dermatoloog heb ik een methode kunnen ontwikkelen om vervelende en terugkerende herpes succesvol en blijvend te bestrijden.

Om ons product op de markt te kunnen brengen, is een zeer dure klinische studie nodig, die al snel in de miljoenen kan lopen, maar die we met onze eigen financiële middelen niet alleen voor elkaar krijgen.

We hopen dan ook van harte het onderzoek met uw hulp uit te voeren en ons product zo snel mogelijk op de markt te kunnen brengen om uiteindelijk zoveel mogelijk mensen van het schadelijke virus te verlossen.

Zodra ons product officieel op de markt is, is het voor iedereen zonder recept verkrijgbaar in drogisterijen en apotheken voor een betaalbare prijs.


Bij voorbaat hartelijk dank voor elke donatie, hoe klein ook!

€ 0 van € 500.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.