Sport   

Aangemaakt door :

Jasmijn van den Engel

Locatie:

Heerenveen, Nederland

Ik ben Jasmijn van den Engel, schaatsster, en mijn grote doel is de olympische spelen halen. Ik zit nu in het Gewest Fryslân, dus ik ben dichterbij dan ooit!! Ik heb alle trainers/coaches/faciliteiten zelf om me heen verzameld. Hele zomer met de top getraind, en helemaal klaar voor wedstrijden. Wilt u mij helpen?

Ik ben Jasmijn, schaatsster, en ik heb een droom. Ik wil de olympische spelen halen. Daarvoor ben ik van Ede naar Oudeschoot verhuisd, zodat ik dichtbij Thialf ben, waar ik elke dag ben. Ik zit in het Gewest Fryslân waar ik heel hard train, elke dag weer. Ik heb de hele zomer met de top van Nederland getraind, en dat doe ik nog steeds. Ik schaats voor Topskating.nl. Mijn trainer daar is Henk Bos. Henk is zelf oud schaatser op de shorttrack, dus een uitstekende trainer en ook heel bekend in Friesland. Mijn materiaal doet Kip Carpenter, een Amerikaanse oud sprinter op de langebaan. Hij heeft mijn schaatsschoenen gemaakt, custom made schoenen. Mijn fysio is Hannie Schulting, de moeder van Suzanne. Zij is ook de fysio van het Gewest. Met deze fantastische mensen ga ik de top halen. Het zit er absoluut in. Ik kan uitstekend mee komen en ik mag zeggen dat ik een natuurtalent ben. Ik doe ook Eco coaching. Dat is mentale ondersteuning wat heel veel sporters doen. Topsport is 80% mentaal, dus enorm belangrijk. Ook dat doe ik met het Gewest Friesland. Ik ben te vinden op mijn insta waar ik alles blog: https://www.instagram.com/jvdengel/?hl=nl


Wilt u mij helpen mijn droom waar te maken?

€ 25 van € 2.000
1.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.