Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Astrid de Vries-Leek

Locatie:

Heemskerk, Nederland

Dag allemaal!

Eindelijk gaan Jos en ik onze belofte inlossen om te gaan hardlopen voor Stichting Semmy! We waren er in maart al helemaal klaar voor en zouden op 19 april gaan lopen tijdens de Marathon van Utrecht. Maar door de coronacrisis is het allemaal anders gelopen. Maar nu gaan we alsnog hardlopen op 13 december 2020 om geld op te halen voor onderzoek naar hersenstamkanker, voor een langere overleving, voor een kans op genezing. Steun je ons?

We doen mee met de virtuele sponsorloop Active4Semmy waarbij iedereen zijn eigen route aflegt, geheel corona proof. Stichting Semmy heeft dit jaar namelijk heel veel minder inkomsten door de crisis dus het is hard nodig!


In februari en maart hebben we al heel wat donaties ontvangen, waarvoor dank! Maar mocht je nog niet gedoneerd hebben: we zouden het geweldig vinden als jullie ons weer willen steunen met een kleine bijdrage en onze actie willen delen binnen jullie eigen kring. En bedenk dat elke donatie welkom is en dat er niet zoiets bestaat als een te kleine donatie.

Donaties worden verwerkt door WhyDonate. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig.

Hartelijk dank voor uw hulp!

...nog even een foto van Lex erbij. Dit is de reden van onze inspanningen. Het verlies van Lex voelen we elke dag.

€ 1.483
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.