Noodhulp   

Aangemaakt door :

Antonio Pereira

Locatie:

Dubai, United Arab Emirates

GELIEVE TE HELPEN EN ONDERSTEUNEN:


Dit is mijn oprechte verzoek om hulp. Uw genereuze hulp kan mij en mijn gezin redden. Daarom verzoek ik u nederig om mij te helpen met een klein bedrag dat u zich kunt veroorloven, en ik zal u zeer dankbaar en dankbaar zijn.


Ik vraag niet om veel geld. U kunt al vanaf 1 euro bijdragen.


Help me alstublieft om het beoogde bedrag te bereiken, aangezien de vereiste zeer dringend is.


Verzoek u alstublieft om uw e-mailadres achter te laten tijdens het doen van de donatie en ik kom zeker snel bij u terug.


DANK U VOOR UW HULP EN GOD ZEGEN U ALTIJD


MIJN VERHAAL:


Ik probeer hier geld in te zamelen om mijn gezin te onderhouden en te redden (dochter van 4 jaar, vrouw en ikzelf). Ik bevind me eigenlijk in een zeer moeilijke en zeer kritieke situatie vanwege de enorme schuld die zich op mij heeft opgebouwd.


Ik heb al heel lang financiële problemen gehad en heb mijn best gedaan om de eindjes aan elkaar te knopen. Ik heb verschillende opties geprobeerd om uit de situatie te komen, maar ik ben niet succesvol geweest en ben alleen beland met het vergroten van mijn verplichtingen. Ik moest geld lenen van vrienden en bedrijf in tijden van familieproblemen, omdat mijn ouders in India het niet goed deden (beide nu in de hemel - moge hun ziel rusten in eeuwige vrede); Mijn moeder was hartpatiënt en papa was 4 jaar volledig bedlegerig vanwege verlammingen, diabetes en hersenbloeding, waardoor medische schulden ontstonden.


Mijn belangrijkste verplichtingen zijn onder meer bankleningen, creditcardbetalingen en bedrijfsleningen. Ik heb mijn schulden regelmatig betaald, maar de afgelopen anderhalf jaar is onze financiële toestand van kwaad tot erger gegaan nadat ouders waren overleden en ik was niet in staat om op tijd te betalen vanwege onkosten voor meerdere reizen tijdens de laatste reis. rechten. Het is buitengewoon moeilijk geworden om geld te regelen om aan mijn schulden te voldoen en om aan onze dagelijkse behoeften te voldoen.


Mijn vrouw en dochter zijn in het thuisland. Ik ben niet in staat om hen te steunen en geld naar hen te sturen vanwege mijn kritieke financiële toestand.

Op dit moment zie ik mezelf nergens heen gaan en zit ik helemaal vast zonder antwoorden en dit bouwt meer druk op om mezelf op te geven. Daarom sta ik en verzoek ik me vriendelijk te helpen in deze moeilijke tijden, zodat ik mijn schulden kan afbetalen en mijn gezin kan gaan onderhouden en ook mijn leven kan redden.


Ik verzoek oprecht om uw hulp. Ik smeek u mij alsjeblieft te helpen en mijn leven te redden. Ik zal u zeer dankbaar en verplicht zijn en ik zal proberen terug te betalen wanneer ik de situatie te boven kom.


Hartelijk dank voor uw aandacht voor mijn verzoek. Ik kijk ernaar uit om genadige zegeningen van u te ontvangen door uw bijdrage aan de donatie.


DANK U EN GOD ZEGEN U ALTIJD


Antonio Damasceno Pereira

E-mail :. [email protected]


Mijn naam is Antonio Pereira, uit Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Ik verzoek oprecht om uw hulp. Ik smeek u mij alsjeblieft te helpen en mijn gezin te redden. Ik zal u zeer dankbaar en verplicht zijn en ik beloof dat ik zal proberen terug te betalen wanneer ik de situatie te boven kom. Dank je.
€ 0 van € 50.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.