Dieren   

Aangemaakt door :

niek & dieuw duijs

Locatie:

Venlo, Nederland

Be the voice for the speechless! Dominiek en de 1700 andere dieren hebben onze hulp hard nodig om te overleven. Alleen door samen te werken is dit te realiseren. Lees hieronder het verhaal van Dominiek.

A future for Dominiek

Dominiek is een van de vele straathonden in Sri Lanka, echter had hij een minder gelukkig bestaan.

Toen Dominiek op het strand naar ons toegelopen kwam zagen we al dat er iets mis was. Zijn gezicht hing aan een kant omlaag. Dit komt door een grote maden wond die ontstoken was achter zijn linker oor.


Wij hebben ons over Dominiek ontfermd en hebben hem tot twee keer toe naar de dierenarts meegenomen voor een behandeling en medicijnen. Echter zouden wij het eiland twee dagen later nadat we Dominiek hadden gevonden verlaten.


Dominiek was op dat moment pas aan het begin van zijn behandeling en had verdere intensieve medische zorg nodig om te herstellen. Het heeft ons een slapeloze nacht en veel stressgekost om een opvang voor hem te vinden, maar het is gelukt. Dominiek is nu in liefdevolle handen van Animal SOS Sri Lanka. Ondanks dat zij overvol zijn met meer dan 1700 hondenen katten, konden ze het niet over hun hart krijgen deze aanhankelijke viervoeter aan zijn lot over te laten. Maar daarmee is Dominiek nog niet gered.


Bij de opvang hebben ze vastgesteld dat Dominiek niet enkel een levensbedreigende wond heeft, maar ook lijdt aan een tekenziekte en een bloedparasiet waarvoor hij medicijnen krijgt.


Animal SOS Sri Lanka krijgt geen financiĆ«le steun van de overheid en zijn dus volledig afhankelijk van donaties. Hierbij willen we jullie hulp vragen. Locals hebben vaak zelf niet voldoende of zelfs geen geld om de dieren te helpen. 


Doneer een (klein) bedrag wat je kunt missen voor Dominiek zijn behandeling en alle andere diertjes die onze hulp hard nodig hebben! Voor een bedrag van 10,- kan je een gewonde hond/kat voor twee weken van medicijnen voorzien. En voor 5,- voorzie je tientallen honden/katten van eten. Zoals het gezegde luidt, alle beetjes helpen.


Mede door de coronacrisis die iedereen op het moment hard treft hebben ze meer dan ooit onze hulp nodig. Drie mensen verblijven momenteel permanent op het terrein omdat je je niet mag verplaatsen in Sri Lanka op moment. Voer en medicijnen raken langzamerhand op, en geld om iets te laten bezorgen is er amper.


Laten we in tijden van crisis ons verenigen en de getroffen diertjes een helpende hand toesteken door een deel van de financiĆ«le kosten te dekken. 

We are one!


dankjewel,

Niek & Dieuw


Gegevens Animal Sos Sri Lanka


Facebook:

https://www.facebook.com/Animal-SOS-Sri-Lanka-165576613502654/


Instagram:

https://instagram.com/animal_sos_srilanka?igshid=r3slysmx2ow6


Website:

https://www.animalsos-sl.com/