Dieren   

Aangemaakt door :

Remko Ehrhardt

Locatie:

Nijmegen, Netherlands

Mijn naam is Remko Ehrhardt, ik ben sinds 2004 actief in de dierenrechtenbeweging. In 2012 begon ik met undercover-onderzoeken in pelsfokkerijen en in 2014 begon ik met de eerste livestreams in de wereld vanuit schuren, iets dat nu een veel voorkomende praktijk is in de beweging.Ik probeer altijd mijn grenzen te betwisten en vorig jaar heb ik 5 dagen vastgehouden voor het grootste varkensslachthuis van Nederland. Dit jaar daag ik mezelf opnieuw uit voor de dieren in de industrie door 6000 km door 11 landen te fietsen in 7 weken met weinig voedsel en ik zal in mijn tent slapen waar ik kan. Het gaat een zeer zware 6000 km worden, maar ik ben uiterst gemotiveerd om dit te laten gebeuren!Ik vertrek rond 24 juni. Ik begin in Hoogeveen (Nederland) en de rit voert me door Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Estland, Letland, Litouwen, Slowakije, Tsjechië en Polen. Je kunt de km's per dag, rustplaatsen en dergelijke bekijken op:


https://drive.google.com/file/d/1HKeghiRp7plM2ZrulAub1kQ4en-uGBdn/view (kopiëren en plakken, links werken niet op whydonate)


Ik fiets om geld in te zamelen voor Animal Rights zodat ze hun geweldige werk kunnen voortzetten. Ik heb het lijden van vrijwel alle dieren in de industrie met mijn eigen ogen gezien en alles wat ik ooit in die schuren zag, was en is angst. We moeten evolueren en dieren van ons bord laten, ze lijden enorm en leven een leven dat je niet zou wensen aan je ergste vijanden.


Het gaat een zeer zware 6000 km worden, maar ik ben uiterst gemotiveerd om dit te laten gebeuren!


U kunt alle updates bekijken op:


https://www.facebook.com/AnimalRidesNL/ (kopiëren en plakken)

https://www.instagram.com/animal_rides2019/ (kopiëren en plakken)
Dank je

RemkoIk fiets 6000km in 7 weken voor Animal Rights, doen dus ik 11 landen zal kruisen. Ik zal slapen in de tent en zal een totaal van 3 of 4 rustdagen hebben.
€ 2.456 van € 6.000
40.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.