Dieren   

Aangemaakt door :

Animal Heaven e.V.

Locatie:

Eisenmarkt, Rumänien

120 honden hebben jouw hulp nodig!

Onze schuilplaats barst uit zijn voegen! We moeten het pand verlaten!

Animal Heaven heeft sinds 2015 een eigen klein asiel in Roemenië om dakloze en dakloze honden in staat te stellen een nieuw, beter leven te beginnen. Heel wat honden zijn ondergebracht in pleeggezinnen omdat er simpelweg niet genoeg ruimte was in het asiel. In de zomer van 2020 moeten we het pand verlaten. We hebben al een nieuw, groter stuk land gevonden. De dieren moeten zich op hun gemak voelen in hun kennel en moeten, naast een gebied bedekt met platen, ook een zand- en groengebied hebben. Een quarantainegebied is gepland, evenals een beschermd gebied waar oude en zwakke honden kunnen worden ondergebracht in de winter. Een opslag voor voer en medicatie is ook nodig. Het kost allemaal veel geld en we hebben uw steun nodig om dit project te implementeren.

We hebben talloze hekelementen, nieuwe hondenhokken, stro, vloerplaten, beton, zand, grind, stenen, daken en en en ... nodig.

Natuurlijk hebben onze bontneuzen ook veel voer nodig en daarom wordt een deel van het ingezamelde geld gebruikt om voedsel veilig te stellen.

We hopen van harte dat onze visie snel vorm zal krijgen en vragen om uw steun

We zijn ook op zoek naar sponsors voor onze bontneuzen - als je geïnteresseerd bent in sponsoring of adoptie, neem dan gerust contact met ons op Facebook!

Natuurlijk houden we je op de hoogte van onze vorderingen op onze Facebook-pagina. Wij zijn een geregistreerde vereniging en kunnen donatiebewijzen uitgeven.


Facebooklink: https://www.facebook.com/animalheavenev


Heel erg bedankt

Uw team van Animal Heaven eV :)


120 honden hebben jouw hulp nodig !! Wij zijn een dierenwelzijnsorganisatie die sinds 2015 onze eigen opvang in Roemenië exploiteert en nu is het nieuws gekomen dat we het pand moeten verlaten. Er is al een nieuwe woning gevonden, maar de kosten zijn enorm en het account is leeg. We hebben je hulp nodig! Your Animal Heaven eV
€ 130 van € 10.000
1.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.