Aloha! Spieren voor Spieren & CliniClowns
Aloha! Spieren voor Spieren & CliniClowns
Aloha! Spieren voor Spieren & CliniClowns
Netherlands, Netherlands
Maatschappij
Start geldinzamelactie
€0.00 0.00%
van €3,000.00
Nog 241 dag(en)

Deel pagina via:

Mijn naam is Adriaan Koenraadt en ik vind het belangrijk dat iedereen onbezorgd moet kunnen rennen, spelen en sporten. Voor veel mensen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend.

Ieder jaar in december wordt in Honolulu, Hawaii, een marathon georganiseerd. Het is misschien een verrassing dat een marathon op een klein tropisch eiland in het midden van de Stille Oceaan tot de tien grootste marathon races van de wereld behoord. En ik wil bijzonder graag deze race voltooien! Hoe kan ik het interessant maken zodat je mijn droom steunt? Dit heb ik bedacht:

Ik heb een doelkapitaal in gedachte van € 3000,-. Behalve dat ikzelf een fikse bijdrage lever voor mijn vliegticket + accommodatie probeer ik zoveel mogelijk bijelkaar te verzamelen voor stichting Spieren voor Spieren én Stichting CliniClowns. Dit betekent dat alles boven de
€ 1500 rechtstreeks naar deze goede doelen gaat.  
Ik kan je zelfs een certificaat van donatie mailen zodra het doelkapitaal bereikt is, of wellicht wil je graag vooraf nog even een referentie van deze partijen.  

De marathon-lopers in Honolulu finishen in Kapiolani Park nabij de vulkanische krater, Diamond Head. Kapiolani Park was de eerst openbare park en het blijft een van de meest bezochte recreatie-gebieden van de stad. Op de start-dag is het park omgetoverd tot een vrolijk festival met een prijsuitreiking, shiatsu massage en bijna 50.000 toeschouwers vieren de moe maar euforische finishers. Voordat men de finish in Kapiolani Park haalt, lopen de marathonlopers voorbij diverse beroemde Hawaiiaanse herkenningspunten zoals Iolani Palace, het enige koninklijke paleis in de VS. En ook het standbeeld van surfheld Duke Kahanamoku op Waikiki Beach en Kawaiahao kerk, gebouwd van koraal-blokken uit nabijgelegen koraalriffen. Het parcour is relatief vlak met een groot deel langs de prachtige kustlijn van de Grote Oceaan. Het hoogste punt is 38 meter boven de zeespiegel en met de brandende zon en onderdrukkende vochtigheid, kan het nog heel uitdagend zijn. 

Als je interesse hebt en je zou nog even iets willen vragen, dan kun je altijd contact opnemen via mijn mailadres adriaankoenraadt@gmail.com  

Ik hoop dat je mijn droom steunt zodat ik in 2017 nog mee kan doen!

Met vriendelijke groet,

 Adriaan Koenraadt