Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

daphne philips

Locatie:

Antwerpen, België

om een alleenstaande papa van 5 kinderen wat ademruimte te geven wil ik langs deze weg proberen om dit doel te bereiken.

voor een alleenstaande papa van 5 kinderen (3 jongens en 2 meisjes) tussen 6j en 16j start ik deze fundraiser.

5,5 jaar geleden is de papa achtergebleven met de kindjes nadat de moeder besloten had dat ze er geen zin meer in had en wou genieten van het leven en haar vrijheid.

sinds die dag staat hun papa dag en nacht klaar voor zijn kroost en vecht hij elke dag om hun alles te geven wat ze nodig hebben en dat doet hij super goed ondanks de moeilijke financiele situatie.


het voorbije jaar en half is een heel heftige periode geweest voor hem door 3 sterfgevallen. zijn mama is gestorven en exact een jaar later pleegt zijn broer zelfmoord en enkele dagen later verliest zijn vriendin de strijd tegen kanker.


sinds hij er jaren geleden alleen voor is komen te staan heeft hij nooit eens een weekend of weekje voor hem zelf gehad.

via deze weg hoop ik hem de kans te kunnen geven om er is even tussenuit te gaan zodat hij de kans heeft om even op adem te komen en even wat rust te vinden tijdens dit rouwproces.


het doel van deze fundraiser is om voldoende bij elkaar te krijgen zodat da papa er een weekje tussenuit kan en dat we een "inwonende" nanny voor deze periode kunnen regelen. zodat hij even op adem kan komen en er terug volop kan staan voor de kids.€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.