Anders   

Aangemaakt door :

Zsolt Szule

Locatie:

Tököl, Hungary

Mijn medepiloten, luchtvaartfans!


Het jaar 2022 begon met grote moeilijkheden. We kregen vorige week slecht weer op mijn thuisbasis. We hadden wind tot 75 kts - Tijdens dit evenement is het dak van mijn hangar opgetild en vallen delen terug en raken de jongste TB20 van Europa. Deze beauty heeft slechts 850 draaiuren en de achterste romp is aan vervanging toe. Dit is de diagnose af fabriek. De komende dagen moet ik het naar Tarbes overbrengen naar de fabriek. Hier vervangen ze de achterste romp, schilderen ze het vliegtuigdeel opnieuw, installeren ze stabilisatoren en certificeren ze het vliegtuig.

Door ongelukkige juridische problemen mocht ik geen verzekeringscontract voor de hangar tekenen en kan de bouwer van de hangar mijn schade niet dekken. Ik weet dat het een lastige situatie is, waar ik de kosten van de beschadigde Cessnas 210 van mijn hangarmaat moet dekken, waar kleine schade aan zijn verticale vin is gebeurd. Daarnaast moet ik het huis van twee prachtige vliegtuigen herbouwen.

Elke donatie, hoe klein ook, is welkom. Ik heb een streefbedrag van 40000 euro, dat is het deel van de kosten inclusief de tbc, de Cessna en de hangar. Als u wilt en kunt doneren, wordt dit zeer op prijs gesteld.

Ik hoop dat ik met jouw donatie deze beauty weer in de lucht kan brengen.


Dank aan jullie allemaal

Zsolt

€ 605 van € 40.000
1.5% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.