Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Sara Simonet

Locatie:

Windhoek, Namibie

Als onderdeel van onze reis wilden we lokale projecten ontmoeten en ontdekten we de ngo Human Dreams.


Deze NGO is in 2010 opgericht door Nicole Mtawa. Dankzij donaties heeft het een instelling gebouwd in Tanzania en India die hulpbehoevende kinderen uit kansarme milieus verwelkomt. De ngo bouwt momenteel een therapiecentrum met dieren voor gehandicapte kinderen in de sloppenwijken van Windhoek, de hoofdstad van Namibië.


In de Afrikaanse landen waar we doorheen zijn gegaan, hebben we helaas het gebrek aan structuren gezien om in de behoeften van achtergestelde gemeenschappen te voorzien. En als daar een handicap aan wordt toegevoegd, stel je dan de moeilijkheden voor die deze gezinnen tegenkomen die al moeite hebben om in hun behoeften te voorzien. We zijn daarom bijzonder geraakt door dit project en willen helpen, wetende dat ze geen geld hebben voor de ontwikkeling van dit project.


En dat kan dankzij jou!


Hieronder vindt u de projectflyer, foto's van het project in Namibië en video's van reeds bestaande instellingen in India en Tanzania

€ 2.116 van € 5.000
42.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.