Ondernemerschap   

Aangemaakt door :

Amine Ezzarhouni

Locatie:

, France

Hallo,


Mijn naam is Amine Ezzarhouni, ik ben net 22 geworden, ik ben pas 3 maanden geleden van mijn ouders verhuisd, ik leef momenteel in een zeer moeilijke financiële situatie, ik wil een bedrijf opzetten in de verkoop van voorgesneden houten huizen voor mensen in moeilijke financiële situaties zoals ik om hun leven en het mijne te veranderen!


Het doel is om land te kopen, het houten huis te bouwen en tot 2 keer goedkoper te verkopen dan de gemiddelde markt, het probleem is dat het een initiële investering vergt en zelfs met een goed businessplan heb ik een minimale bijdrage van 10% nodig.


Mijn financieringsplan vereist 150.000 euro aan investeringen, dus zelfs als het plan wordt goedgekeurd door professionals, kan ik zonder bijdrage niets doen en heb ik niet zo'n groot bedrag te investeren.


Helaas heeft mijn familie geen geld om me uit te lenen, ze zijn allemaal negatief, deze periode is erg moeilijk voor ons, mijn enige wens zou zijn om een van mijn huizen aan mijn ouders aan te bieden!


Dus ik lanceer deze fondsenwerving in de hoop je diep te raken, het creëren van dit bedrijf is mijn enige wens! Help me mijn toekomst op te bouwen!


Zelfs 1 symbolische euro zou me heel blij maken en me nog meer kracht geven om vast te houden.


Bedankt voor je aandacht en voor je grote hart! Tot binnenkort !
€ 0 van € 15.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.