Noodhulp   

Aangemaakt door :

SPAR Aid For Ukraine

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

SPAR-hulp voor Oekraïne

Sinds het uitbreken van de oorlog op 24 februari is de ontheemding van Oekraïense burgers snel toegenomen. Onze inspanningen zijn gericht op het verlenen van essentiële steun en hulp aan de onschuldige burgers van Oekraïne in het licht van deze verergerende humanitaire crisis. Deze donatiepagina is bedoeld om geld in te zamelen voor twee goede doelen die momenteel hulp bieden in Oekraïne: Malteser International en World Central Kitchen .

Welke ondersteuning biedt SPAR?

SPAR International werkt sinds het begin van de Russische invasie in Oekraïne intensief samen met SPAR Oekraïne en heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat voedsel en medische hulp de burgers van het land kunnen bereiken. Omdat de behoefte aan dringende ondersteuning blijft groeien, hebben we deze SPAR-donatiepagina opgericht om fondsenwerving door onze SPAR-collega's, retailers, zakenpartners en klanten in ons wereldwijde netwerk te vergemakkelijken. SPAR International zal het ingezamelde geld doneren aan deze twee wereldwijde hulporganisaties die de broodnodige steun rechtstreeks verlenen aan degenen die het meest getroffen zijn door deze humanitaire crisis.

Waar wordt het geld aan besteed?

Uw donatie van vandaag zal bijdragen aan de aankoop van producten en apparatuur die dringend nodig zijn om in de frontlinie in Oekraïne te koken en voor veldkeukens die gezinnen ondersteunen die de grens oversteken en aankomen in opvangcentra voor vluchtelingen. Uw steun maakt het ook mogelijk om noodtransport te organiseren, passende huisvesting te organiseren en medische zorg te verlenen aan Oekraïners.

Meer informatie is te vinden op de officiële websites van deze twee organisaties:

  • Malteser International (malteser-international.org)
  • Wereld Centrale Keuken (wck.org)


We zijn echt geïnspireerd door de moed, vastberadenheid en toewijding van het Oekraïense volk om voor hun gemeenschappen te zorgen. We zullen blijven doen wat we kunnen om hen te ondersteunen.


Let op: de betalingsprovider van Whydonate brengt kosten in rekening voor het verwerken van betalingen. Deze kosten worden doorberekend aan de ontvanger van de donaties en zijn als volgt: 1,9% van de donatiewaarde + € 0,25 per donatie. Dit zijn de gemiddelde kosten voor de betalingsverwerking van alle beschikbare betaalmethoden.

€ 100

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.