Educatie   

Aangemaakt door :

AFRICAIS.LIFE

Locatie:

, Ethiopia

MISSIE VISIE.

"Onderwijs is de basis voor iemands toekomst. Boekkennis of Street Smart, beide zijn legitieme manieren om deze basis te bouwen. Werk, eerlijkheid en gelijkheid brengen licht, waardigheid en trots in ieders leven. AFRIKA IS. LIFE is opgericht om het bouwen aan deze toekomst te ondersteunen en we zijn hier om voor altijd te blijven. Niemand verlaat zijn huis zonder reden, maar als er geen onderwijs, werk en positieve vooruitzichten zijn, zijn mensen gedwongen te verhuizen. Voor sommige projecten zamelen we geen donaties in, we zamelen donaties in voor op de lange termijn, om alles te bieden wat mensen nodig hebben om te blijven en hun huis en toekomst op te bouwen."

Erich Fussl, oprichter van AFRIKA IS. LEVEN

AFRIKA IS. LIFE is de overkoepelende organisatie van de initiatieven EDUCATION IS. LEVEN en WERK IS. LEVEN  


AFRIKA IS. HET LEVEN , ONDERWIJS IS. LEVEN en WERK IS. LIFE volgt drie eenvoudige regels:

1) KETTING MET TOEGEVOEGDE WAARDE - focus op het produceren van producten en goederen in het land van herkomst en het terughalen van werk uit het buitenland (importerende landen)

Voorbeelden:

- We ondersteunen bedrijven die koffie branden in Ethiopië en verkopen in het buitenland.

- Wij ondersteunen bedrijven die infrastructuurelementen bouwen in en voor Ethiopië en exporteren vanuit Ethiopië naar het buitenland

- We ondersteunen bedrijven die medische componenten bouwen in Ethiopië en starten uitwisselingsprogramma's voor artsen en studenten, dwz Emergency Doctor Training

- en veel meer

Bekijk de afbeeldingen om de projecten te zien waaraan we werken:


 • Mobiele stroomcontainers
 • Medische bussen
 • Medische containers
 • Machteloze waterpompen
 • Modulaire behuizing
 • Micro rioolwaterzuiveringsinstallaties
 • Landbouwmachines


Al deze producten hebben goed opgeleide en getrainde mensen nodig. Ons educatieve programma biedt trainingen om te worden


 • Elektricien
 • Timmerman
 • Lasser
 • Water, sanitair, irrigatiespecialist
 • Bouw- en architectuurplanners
 • Specialist in hernieuwbare energie
 • meer in de planning

2) EERLIJK SALARIS - betaal een eerlijk salaris aan werknemers en zorg voor een werkomgeving die standaard is in importerende landen. Het doel is om een ​​middenklasse op te bouwen en de kloof tussen arm en rijk te verkleinen.

Wat doet 1 euro (€)? 1 Euro (€) = ETB 50 (Ethiopische Birr)

Voorbeelden:

- We ondersteunen bedrijven die een minimumloon betalen voor hun werknemers; dwz ETB 4000 (helper), ETB 8000 (gekwalificeerd of afgestudeerd), ETB 16000 (management). We weten dat het algemene inkomensniveau substantieel onder deze cijfers ligt.

Een helper verdient ongeveer ETB 1200-1500 per maand, een kapper ongeveer ETB 3000 per maand, een ervaren manager ETB 8000-10000 per maand. Een huishouden uit de middenklasse heeft echter minimaal 15000 per maand nodig om reserves op te bouwen en voor zijn gezin te zorgen.

- Wij ondersteunen bedrijven die verzekeringsdiensten verlenen aan hun werknemers en zich inschrijven bij de nationale pensioenfondsen

- We ondersteunen bedrijven die veiligheidsvoorzieningen ter plaatse aanbieden (eerstehulptraining)

- en veel meer

3) GELIJKHEID:

Ongeacht het geslacht hebben zowel vrouwen als mannen dezelfde rechten en verdienen ze hetzelfde salaris. Deze regel is in steen geschreven en zal helemaal niet worden aangetast.

Alle studenten en medewerkers krijgen een eerlijke behandeling in alle aspecten van hun engagement (download de VERKLARING VAN EERLIJKHEID EN GELIJKHEID) - kijk op onze website: www.africais.life

AFRIKA IS. LIFE zal middelen verschaffen om onderwijs op verschillende niveaus en een langdurig werkverbintenis veilig te stellen. Ethiopië is een startpunt, maar we hopen op uw financiële hulp om dit initiatief en deze beweging over het hele continent te verspreiden.

Afrikanen willen onderwijs en werk. Donaties en hand-outs zijn de norm, maar dergelijke bijdragen hebben geen langetermijneffect op de dagelijkse realiteit van mensen. Zoals overal op deze planeet moeten mensen huur betalen, eten, kleding of schoolgeld kopen en AFRIKA IS. LIFE samen met CO3 stelt iedereen in staat om voor hun leven te zorgen.

Alvast bedankt voor uw steun!


Bezoek ons: www.africais.life


€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.