Educatie   

Aangemaakt door :

FLIFLY

Locatie:

, Cambodia

Korte samenvatting

Wij zijn een groep boerenkinderen die sinds 12 oktober 2005 Farmer's Life Improvement en Future Light Youth Organization hebben opgericht en beetje bij beetje hebben voorbereid. Minister van Binnenlandse Zaken bevestigde de goedkeuring aan president van FLIFLY over de registratie van FLIFLY bij het ministerie van Binnenlandse Zaken. Ze stellen FLIFLY ook in staat om het hoofdkantoor van FLIFLY op te zetten in de provincie Kandal en filialen in andere provincies en daar projecten uit te voeren. Uitgegeven datum 20 februari 2006. FLIFLY geregistreerd bij het Nationaal Social Security Fund op maandag 28 maart 2011. Directeur van het National Social Security Fund uitgegeven op 21 april 2011. Het is een NGO die geen winst is, een niet-politieke partij en democratisch principe zonder discriminatie. FLIFLY is niet betrokken bij politieke partijen en wordt niet gebruikt om politici zoals materiaal te ondersteunen.

Farmer's Life Improvement en Future Light Youth Organisation (FLIFLY) en Aflatoun International werken samen aan een programma gericht op agri-businessvaardigheden voor jongeren. Aflatoun ontwikkelde een "AFLAYOUTH: Transforming Agribusiness curriculum". FLIFLY heeft de training gegeven aan 200 jongeren die in de gemeente Banteaydek, Dey Eth, Samrongthom en Kokithom wonen, het district Keansvay, de provincie Kandal, Cambodja.

Dit curriculum is ontwikkeld als reactie op de behoefte aan materialen die jongeren leren hoe ze in hun levensonderhoud kunnen voorzien voor zichzelf en hun families in de agrarische sector. Het is bedoeld om de belangrijkste uitdagingen aan te gaan waarmee jonge mensen als eerste boeren geconfronteerd worden en tegelijkertijd te profiteren van de kansen die de landbouwsector biedt.

Over het algemeen zijn de middelen bedoeld om jongeren zinvol te betrekken bij agrarische activiteiten en om hen levensvaardigheden en financiële educatie te bieden die de fundamentele blokken vormen die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken en deelnemers in staat stellen om hen te transformeren in duurzame agribusiness. Dit curriculum hoopt dit te bereiken door een solide basiskennis te bieden van technieken voor financieel beheer, lokale landbouwsystemen en methoden om de productiviteit te verhogen.


Wat we nodig hebben & wat u krijgt

Wat we ondersteunen faciliteren en ondersteunen van jongeren die in Banteaydek, Dey Eth, Samrongthom en Kokithom wonen, communiceren met agri-ondernemers in duurzame holistische ontwikkelingsactiviteiten om de armoede van jonge boeren te bestrijden met onze overheid en een bijdrage met ASEAN's visie 2025 en SDG 2030 Met dit plan hebben we echter één groot probleem met financiële steun van donorbureaus ... we hebben geld nodig voor het FLIFLY-project om veel jongeren op het platteland in Cambodja te redden.

We lanceren een 'Whydonate'-campagne om € 30.000 op te halen om de projectimplementatie van 2020 tot 2021 te krijgen. Dit bereiken zal onze jeugd helpen in hun droom om te groeien door eind 2021 meer jongeren van 200 naar 500 te brengen ... en de meeste belangrijk om hen te ondersteunen om werkloosheid, arbeidsmigranten en drugsgebruik te verminderen en hen een beter leven in de gemeenschap te brengen. We weten dat de projecten door mensen worden aangedreven dankzij mensen zoals jij ... die met een grote bijdrage voor hen steunen.


De gevolgen

We lanceren een 'Whydonate'-campagne om € 30.000 op te halen om de projectimplementatie van 2020-2021 te krijgen. Door dit te bereiken, kunnen jongeren in hun droom groeien door meer jongeren in ons project te betrekken ... en het allerbelangrijkste dat jongeren transformeren in agrarische ondernemers en hun gezinnen om een beter leven in de gemeenschap te hebben.


Andere manieren waarop u kunt helpen

Als je ze niet kunt ondersteunen, geen zorgen. We begrijpen dat het soms gewoon niet mogelijk is. Maar als u nog steeds denkt dat ons project het belangrijkste is om ons te helpen door het te verspreiden en wat lawaai te maken over wat we proberen te doen. Laat het uw netwerken weten door ons verhaal te delen, want de kans is groot dat iemand die u kent, denkt dat dit de moeite waard is om te ondersteunen!


FLIFLY en Aflatoun International werken samen aan een programma gericht op Agri-business vaardigheden voor 200 jongeren die in het district Keansvay wonen. Het ontbreekt ons aan fondsen om hen te helpen en te ondersteunen om agrarische ondernemers te zijn in het projectdoelgebied. Uw bijdrage maakt hen tot een beter leven in de gemeenschap.
€ 35 van € 30.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.