Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Nazirite International

Locatie:

Potiskum, Nigeria

empowerment van vrouwen impliceert het ontwikkelen van zelf-vindingrijkheid bij vrouwen voor verandering en het vermogen om vaardigheden te leren, het vermogen om zelf beslissingen te nemen. Het is niet alleen ja of nee zeggen, maar een reeks meningen hebben en het vermogen om de perceptie van anderen te veranderen. De overkoepelende doelstelling van dit project is het verbeteren van de levenskwaliteit van vrouwen door middel van technische basisopleiding en economische handel. De specifieke doelstellingen zijn: armoedebestrijding en daling van de werkloosheidsratio. Het verstrekken van sterke inkomstenbronnen aan vrouwen in het algemeen, bijzonder behoeftige / verdienstelijke / arme vrouwen / weduwen / meisjes aan de deur. Het versterken en trainen van hardwerkende vrouwen / meisjes door middel van voortgezette beroepsopleiding / technieken om hen zelfredzaam te maken. Oprichting van geavanceerde technische opleidingscentra voor vrouwen. De capaciteit van vrouwen opbouwen om hen zowel sociaal als economisch sterker te maken.


investeren in de economische empowerment van jonge vrouwen en de ontwikkeling van vaardigheden is een van de meest urgente en effectieve middelen om vooruitgang te boeken op het gebied van gendergelijkheid, armoedebestrijding en inclusieve economische groei. ondanks groeiend bewijs voor de positieve resultaten van jonge vrouwen.
€ 0 van € 100.000.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.