Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Zana Udo

Locatie:

, Nederland

Wij zijn Alysha Bunicich (Miss Beauty of Friesland), Zana Udo (Miss Teen of Friesland) en Suzette van der Pol (Miss Intercontinental Friesland) en vertegenwoordigen Friesland op 28 augustus 2021 tijdens de finale van de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing 2020/2021.


Als Missen zetten we ons in voor een goed doel, namelijk de Linda Foundation, een initiatief van Linda de Mol. Deze stichting zet zich in voor kinderen die in Nederland in armoede leven. Armoede is niet eerlijk, daarom hebben wij samen een inspirerend kinderboekje uitgegeven met als titel ‘Be Happy’. Het betreft een boekje met lees- en luisterverhaaltjes voor kinderen vanaf 7 jaar. De volledige opbrengst van dit boekje gaat naar de Linda Foundation! We hebben 1.000 boekjes laten drukken en hopen ze natuurlijk allemaal te verkopen!

 

Het kinderboekje 'Be Happy' is geschreven vanuit onze motiverende missie: we willen kinderen laten zien dat alles mogelijk is. Maar ook dat we met z’n allen heel veel moeten doen, om er een mooie wereld van te maken. We willen veel positieve gedachten de wereld in sturen en hopen dat ons boekje daaraan bijdraagt. De verhaaltjes zijn door onszelf geschreven. Vertellingen waar kinderen iets van kunnen leren.

 

Het boekje bestaat uit 80 pagina’s en is voorzien van prachtige illustraties en foto's van ons. Door 15 euro te doneren ontvangt u kosteloos een gesigneerd exemplaar van het kinderboekje 'Be Happy'. U mailt dan uw adres naar: [email protected] En wij kunnen u zeggen: dat is meer dan de moeite waard! Laten we er met elkaar een mooie wereld van maken! Wij willen u alvast hartelijk danken voor uw bijdrage!


Boekje bestellen? [email protected]


€ 25 van € 10.000
0.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.