Maatschappij   

Aangemaakt door :

Michel van Gelder

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Actie Kerstdiner 2020, begon donderdagmiddag heel spontaan met de oproep op facebookpagina gratis op te halen in Rotterdam eo.


In kader van de kerstgedachte wil ik 2x diner 1 & diner 2 als een kerstdiner (wel zelf klaar te maken) verloten voor 4 personen. Alleen voor een gezin wat het niet breed heeft & in Rotterdam woont. Graag dus ook alleen reageren als je hieraan voldoet. Bezorgen is mogelijk. Inschrijven kan t/m woensdag 16 december (verlengd). Bezorging of afhaling tussen 21-12 en 24-12. Merry Christmas!


Kerstdiner 1 :

Carpaccio

Rosbief (ca.750gr) / bonen&spek rolletjes / pomme duchesse

Dessert (blijft nog even spannend)


Kerstdiner 2 :

Ossenstaartsoep

Gourmetschotel (4 pers) / afbakstokbrood / kruidenboter / sausjes

Dessert (blijft nog even spannend)


U kunt maar 1x mee loten. Geef aan Lootje 1 of Lootje 2 om de keuze van menu door te geven!!!


Wat er erna gebeurde is echt bizar en ongelofelijk, er werd zo enthousiast en warm op gereageerd. Ik kreeg al zoveel reacties over steun & support, mensen die wilden doneren of wilde helpen waar nodig. Die de oproep via social media wilden verspreiden etc. en heeft zelfs RTV Rijmond inmiddels contact met me opgenomen om een item van dit spontane warme initiatief te maken. Tegelijkertijd kwamen er ook zoveel aanmeldingen binnen, zoveel mensen die blijkbaar toch het lastiger hebben als dat je al snel geneigd bent om te denken. Inmiddels wil ik ook contact leggen met de voedselbank, dat via hun ook enkele gezinnen tot de gelukkige behoren.


Vandaar deze opgezette doneeractie, want hoe meer mensen ik kan verblijden met keuze uit onderstaande 2 kerstdiners. Vanuit mijn eigen netwerk wordt het al zo gedragen dat ik inmiddels al 20 diners! mag weggeven, maar hopelijk worden dat er nog meer. Hopelijk sluiten sponsors nog aan, kan ik extra kortingen bedingen bij toeleveranciers. Iedere gedoneerde cent zal omgezet worden in extra maaltijden, daar kunnen jullie absoluut op vertrouwen. Ik zal ook tussentijds updates plaatsen, en proberen jullie mee te nemen in het hele proces. Want wat spontaan begon, wordt nu inmiddels een hele logistieke operatie, waarbij ook vrijwilligers zich gelukkig al aangemeld hebben.


Met inzet van ons en jullie allen gaan wij zorgen dat deze actie een groot succes gaat worden, dat weet ik nu al!€ 690 van € 1.000
69% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.