Dieren   

Aangemaakt door :

Liesbeth Vermeij

Locatie:

Netherlands, Netherlands

HEEFT U OOK EEN GOED HART VOOR DIEREN?VERDRIETIGE TV VAN VERBRANDEN DIEREN. EN RILLINGEN KRIJG IK VAN DE BEELDEN VAN BV DIE KOALA DIE JE HET VUUR ZIET TROTSEREN EN ZIJN WEG PROBEERT TE VINDEN.DONATIE:TE KORT AAN VERBANDEN EN PIJNMEDICATIE LEVERINGSPROBLEMEN BIJ OPVANGCENTRA'S,EIGEN STAAT TE LAAT DIRECTE DONATIE/ZENDING

HEEFT U OOK EEN GOED HART VOOR DIEREN? EN GAAT HET U OOK AAN HET HART DE BEELDEN OP TV, VAN VERBRANDDEN DIEREN? ZELF KRIJG IK DE RILLEN VAN DE BEELDEN VAN BIJVOORBEELD DIE KOALA DIE JE HET VUUR ZIET TROTSEREN EN ZIJN WEG PROBEERT TE VINDEN.


UITERAARD IS ER EEN HOOP GELD NODIG MAAR OOK IS ER EEN SCHREINEND TE KORT AAN MATERIALEN! ONDANKS DAT VEEL MENSEN ZULLEN ZEGGEN....AUSTRALIE?? DAT IS TOCH EEN WELVAREND LAND?? JA DAT IS OOK ZO, MAAR IK BEN ERVAN OVERTUIGD DAT BIJVOORBEELD PLAATSELIJKE OPVANGCENTRA TE LAAT GEHOLPEN ZULLEN WORDEN EN DAT ZIJ OF MATERIALEN EN MEDICATIE NIET KUNNEN AANSCHAFFEN FINANCIEEL GEZIEN OF LEVERINGEN NIET OF TE LAAT OP GANG ZULLEN KOMEN.


WIJ ZIJN HIER IMMERS WEL IN DE GELEGENHEID DIT WEL TE BEWERKSTELLIGEN, EEN ZENDING NAAR HEN OF EEN DIRECTE DONATIE IS DAN OOK DE STREKKING VAN DIT VERHAAL!!!


ORGANISATIES ALS IFAW ZIJN FANTASTISCH MAAR DAAR VERDIENEN DE DIRECTEUREN GEMIDDELD 70K PER MAAND EN DAAR ZET IK GEEN ACTIE VOOR OP!!


DAAROM....EEN ACTIE OM DIT TE BEWERKSTELLIGEN, 1 WAAR WELLICHT VELE KLEINE DONATIES EEN MOOI BEDRAG MAKEN VOOR HULP VANUIT EEN GOED HART VOOR DIEREN!!!

IK DANK U ALLEN HARTELIJK!!!

€ 45 van € 5.000
0.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.