Noodhulp   

Aangemaakt door :

chany maes

Locatie:

Burcht, België

op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met een pooier. die mij in de schulde zette. hij kwam er vanaf zonder straf met maar 20uur werkstraf.

ik heb heel veel schade opgelopen letsels operatie spygische schade. maar ook facturen van ziekenhuizen. hotels. abonnementen. een totaal bedrag van 10000 euro. ik werk zelf 8uur per dag om deze schulden aftelossen wat amper lukt. ik moet ook voor mijn zoon zorgen. kan geen huis huren of ik kom in de problemen door de deurwaarders. ik wil vragen aan iedereen die een beetje kan missen voor kleine donatie zodat ik eindelijk van mijn facturen vanaf kom. zodat ik verder kan met leven van mij en mijn zoon zonder stress door de schulden. ik zal altijd een schade houden spygische en letsels. maar op dit moment kan ik hier niet voor geholpen worden aangezien ik overal facturen heb openstaan. alvast erg bedankt als u meer wilt weten mag u mij altijd contacteren het gaat trouwen over erkan A meschien wel bekend van kranten en tv.

€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.