Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Burim REDZEPI

Locatie:

Lausanne, Suisse

Hallo,


Dit is mijn eerste ervaring op een site als deze en ik hoop dat het echt zal werken.


Na een medische fout in haar jeugd verloor mijn vrouw haar gehoor. Ze evolueerde in een omgeving en een cultuur van "schaamte" in het licht van een handicap vanwege haar afkomst, en heeft haar hele leven in stilte geëvolueerd, zodat niemand de situatie opmerkt. Ze worstelde om zoveel mogelijk in haar leven te evolueren met de specifieke context, maar na de geboorte van ons tweede kind veranderden de dingen. Inderdaad, geconfronteerd met andere verplichtingen (ouderlijk) kon ze het verlies van haar gehoor niet langer compenseren wat leidde tot een grote vraagstelling, depressie, lange en zware follow-up om eindelijk de handicap aan het daglicht toe te geven.


Na 30 jaar eindelijk aangekomen, besluit ze naar een audioprotheticus te gaan om het meest geschikte apparaat voor haar situatie te vinden. Helaas vallen bij alle mooie ontwikkelingen die er zijn geweest de resultaten tegen en heb je voor een serieuze situatie de meest geavanceerde toestellen op de markt nodig. Apparaten van meer dan 9000 CHF.


We ondernemen daarom stappen om door de verzekering vergoed te worden omdat het een geval van ontbering is, maar we hebben zojuist de weigering ontvangen onder het voorwendsel dat mijn vrouw werkloos is en daarom geen actieve verplichtingen heeft. Ze houden zelfs geen rekening met de behoefte van onze 2 kinderen. We zijn geschokt omdat een persoon die niet werkt niet de middelen heeft om de apparaten zonder hulp te betalen, wat de beslissing voor ons nog onbegrijpelijker maakt.


Mijn vrouw is niet op de hoogte van dit proces, ik wil haar zoveel mogelijk steunen omdat ik denk dat het normaal is om het voor ons gezin te doen en daarom reken ik op het begrip van iedereen om de situatie van mijn vrouw te kunnen veranderen leven.


Bedankt voor je bijdrage in deze verandering naar een nieuw leven.


Als donateurs documenten als bewijs willen hebben, kan ik ze zonder probleem per e-mail sturen, de benadering is oprecht. Ik wil mijn vrouw de beste verrassing ooit geven, want ze verdient het.

€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.