Noodhulp   

Aangemaakt door :

Carol Massey

Locatie:

Meridian, United States

Op 19 oktober 2020 werd mijn vader op straat aangereden door een auto van meer dan 55 MPH . Ik dacht dat mijn vader zou sterven en ik maakte me zorgen om mijn moeder en mijn zusje Lil. Hoe zullen ze leven en mijn vader helpen herstellen. Zijn verwondingen zijn ernstig, niet alleen zijn lichaam is gebroken, hij heeft ook ernstig hersenletsel opgelopen. De man die is grootgebracht, kan niet langer voor zichzelf zorgen of zijn bedrijfje runnen.

Terwijl hij probeert te herstellen, kan hij zijn kleine bedrijf, het primaire inkomen van het gezin, niet runnen. De doktoren weten niet zeker of hij zal herstellen van het hersenletsel. Ik huil als ik hem zie, omdat het hersenletsel zo ernstig is dat het zijn persoonlijkheid heeft veranderd. Mijn moeder doet haar best om hem lichamelijk te helpen herstellen. Ik heb geprobeerd mijn moeder te helpen met het dure huishouden, maar het is niet genoeg om de maandelijkse rekeningen van het gezin te betalen! Alle rekeningen zijn nu 2 maanden achterstallig. Onze familie en vrienden hebben zoveel mogelijk geholpen, maar onze familie zit nog steeds in de problemen!

Uw directe donaties zullen elektriciteit, gas (huis en auto) en andere huishoudelijke uitgaven betalen, evenals de copays van mijn vader, de ziekenhuisrekeningen en de copays voor zijn medicijnen. Dankzij COVID doet mijn 11-jarige zus virtueel leren en heeft ze internettoegang nodig om naar school te gaan. Je helpt mijn gezin bij elkaar te houden in deze zeer moeilijke tijd! Help mijn moeder alsjeblieft zodat ze zich kan concentreren op het verzorgen van haar werk en een deel van de druk van haar rug kan wegnemen. Zijn hersenletsel heeft het zwaar voor mijn moeder gemaakt, zowel fysiek als mentaal.

    

Doneer alsjeblieft nu, zo snel mogelijk, zo veel als je kunt om ervoor te zorgen dat mijn vader een plek heeft om te herstellen na de vier pieken die hij moet hebben om zijn gebroken lichaam te herstellen. Onze huishoudelijke kosten lopen ongeveer twee maanden achter en mijn ouders, vooral mijn moeder, die probeert verzorger te zijn, terwijl ze zich zorgen maken over hoe ze het gas gaat betalen om mijn vader naar zijn doktersafspraken te brengen.


Mijn familie zou je zo dankbaar zijn voor alles wat je kunt geven. Dankzij donaties kan Ito de 11-jarige zus naar school gaan en ervoor zorgen dat mijn vader een huis heeft om te genezen in een vertrouwde ruimte, terwijl hij leert leven met zijn hersenletsel.

Namens mijn familie wil ik mijn waardering uitspreken voor alle steun die u kunt bieden! ZSM!


-Nina, een dochter die probeert te voorkomen dat mijn familie uit elkaar valt.

€ 1.500 Doelbedrag
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.