Aangemaakt door :

NL wandelt voor Usher

Locatie:

Utrecht, Nederland

Verbonden aan:

Motivatie

In september 2022 start een nieuw event voor Stichting Ushersyndroom: ‘Nederland wandelt voor Usher’. Tijdens dit unieke evenement wandelt iedereen vanaf zijn of haar eigen woonplaats in 1, 2, 3 óf 4 dagen naar de finish in Utrecht, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar behandeling van Ushersyndroom. Het event zal worden afgesloten in het Spoorwegmuseum in Utrecht op 17 september 2022, op de internationale Usher Awareness Day. 


Wandel mee!

Trek de stoute (wandel)schoenen aan en wandel mee met het evenement ‘Nederland wandelt voor Usher’. Meld je aan door een mail te sturen naar: [email protected] Na je aanmelding maken we voor jou een speciale pagina aan op Whydonate, waar je je sponsorgelden kunt verzamelen. Uiteraard kun je deze pagina ook delen onder jouw mogelijke sponsors en de link gebruiken voor de publiciteit rondom je eigen deelname. Verzamel minimaal € 250,00 aan sponsorgeld en loop vanuit jouw woonplaats naar het Spoorwegmuseum.  


Meer informatie: https://ushersyndroom.nl/nieuw-event-nederland-wandelt-voor-usher/

€ 125
29 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.