Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Lotus en Marin

Locatie:

Livingstone, Zambia

Deze zomer gaan we een maand naar Zambia, om daar te helpen bij een onderwijsproject. We kijken er ontzettend naar uit en zijn hard aan het sparen om de reis mogelijk te maken. Met uw sponsorbijdrage helpt u ons enorm. Uw geld komt goed terecht!

We willen al van jongs af aan iets betekenen in het helpen van mensen. 

Mensen in Nederland en ook in het buitenland.

Deze zomer gaan we een maand naar Zambia, om daar te helpen bij een onderwijsproject. We kijken er ontzettend naar uit en zijn hard aan het sparen om de reis mogelijk te maken. Met uw sponsorbijdrage helpt u ons enorm. Uw geld komt goed terecht!

 

Over ons

 

Wij zijn Lotus Bisseling (18 jaar) en Marin Kellaert (18 jaar). We zitten in het examenjaar van de Stichtse Vrije School in Zeist. De zomervakantie willen we gedeeltelijk gebruiken om ervaring op te doen voor onze studie: social work en psychologie. We willen graag iets betekenen voor mensen in Afrika die onze hulp nodig hebben. We vinden het leuk om met kinderen te werken. Daarom hebben we gekozen voor een onderwijsproject in Zambia.


 

Wat gaan we doen?

 

We gaan aan de slag via Activity International. Deze organisatie werkt al jaren samen met een lokale Afrikaanse organisatie in Zambia, in de buurt van de Victoria Falls. Van 15 juli tot 12 augustus gaan we daar helpen bij een onderwijsproject:

·     We helpen docenten bij de lessen

·     We organiseren speciale lessen voor kinderen met een leerachterstand.

·     We kijken huiswerk of proefwerken na.

·     We helpen met het onderhoud van de lokalen.

·     We doen mee aan lokale activiteiten, zoals ouderen helpen, spelletjes spelen, muziek maken sportprojecten en knutselclubjes organiseren.

 

Wat doen we met uw bijdrage?


Uw bijdrage gebruiken wij om de kosten van ons verblijf daar te betalen en om vrijwilligerswerk te kunnen doen en daarmee de lokale bevolking te helpen. De tripjes en uitjes die we in het weekend doen, betalen we natuurlijk zelf. 

Als u ons wilt sponsoren, houden we u graag op de hoogte via een tweewekelijkse blog. En degene met het hoogste sponsorbedrag kan rekenen op een speciaal cadeautje uit Zambia, dat we na onze reis persoonlijk komen langsbrengen!


We stellen uw betrokkenheid en bijdrage zeer op prijs!

€ 1.157 van € 5.000
23.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.