Wens   

Aangemaakt door :

Raquel Thiebosch de Castro

Locatie:

Netherlands, Netherlands

We willen een speciale stichting op Bonaire opzetten. Voor mensen, kinderen, ouderen en mensen zijn alleen, wie

heb weinig geld. Wie kan nooit op vakantie gaan.


Met onze stichting die we willen opzetten, willen we de mogelijkheid bieden dat ze ook op vakantie kunnen gaan. Maar dan via onze

stichting, en Bonaire is echt een prachtig vakantie-eiland.


Op die manier kunnen ze hun zorgen even vergeten, op die manier kunnen ze zich even vermaken en plezier hebben.


Je moet weten wat een beetje extra positiviteit, liefde, aandacht en plezier kunnen doen voor een persoon groot of klein jong of oud.


We willen een plek maken waar iedereen zich thuis voelt, maar ook bespaart.


Wat willen we daarmee bereiken:


1 * Dat iedereen weet dat ze erbij horen.

2 * Dat zelfvertrouwen groeit.

3 * Dat ze niet eenzaam hoeven te zijn.

4 * Dat er mensen zijn die aan hen denken.

5 * En dat ze ook plezier kunnen hebben.

6 * En kunnen hun positieve ervaringen meenemen naar hun omgeving, wat op zijn beurt een positief effect heeft op hun omgeving.

7 * Veel meer.


Daarom zijn we op zoek naar meerdere manieren om te helpen:


1 * Een serieuze, betrouwbare, enthousiaste, bijdragende, rijke belegger (s) die betrokken wil zijn en een open geest heeft. Die ook graag heeft

er is iets over voor een goed doel.


2 * En we zijn op zoek naar bedrijven die ons kunnen en willen sponsoren met speelgoed en dingen die we nodig hebben.


3 * Elk bedrag is welkom, want hoe groot of hoe klein de bedragen ook zijn, het is een stap dichter bij ons doel.


We hebben nog steeds veel geld nodig om ons doel te bereiken. Ja, er is 600.000 euro nodig voor het totale beeld. Maar we hebben het streefbedrag verlaagd, wat minder geschikt is. En met 60.000 euro kunnen er al dingen worden gedaan. En we kunnen u laten zien wat er met het geld gebeurt.


We weten dat we om een groot bedrag van 600.000 euro vragen, niet alleen, maar om een totaalbeeld te geven aan een prachtig goed doel. Een onmiddellijk aan de slag om mensen te helpen.


We hebben een einddatum ingesteld voor het bedrag dat we nodig hebben. Waarom doen we dat, want als we het bedrag bij elkaar hebben.

dan kunnen we beginnen met het opzetten, en met veel geluk en hard werken kunnen we volledig klaar en open zijn in de zomer van 2019.


En ja, we weten dat het een korte tijd is om het bedrag bij elkaar te krijgen. Hierdoor is het de moeite waard. Dat maakt ons nog gemotiveerder dan we al zijn om ons doel te bereiken.


Hiermee weet je ook dat we ons doel serieus nemen. En nu weet je waarom het zo belangrijk voor ons is om donatie te krijgen. Of een van de andere hierboven genoemde dingen, zoals een investeerder of een financiering, ext.


We nemen je mee op onze reis, we houden je op de hoogte van up-to-date. Zodat u kunt zien wat er gebeurt met uw geld dat u doneert.


We hopen op uw hulp, doe een donatie. Of help ons met een van de andere manieren.


Hoe sneller we ons doel kunnen bereiken, hoe sneller we kunnen beginnen, hoe sneller u vooruitgang ziet, wat we met uw donatie doen.


Met veel liefde en bedankt voor je hulp.


Groeten Raquel Thiebosch


We willen een speciale basis oprichten. Voor mensen met weinig geld die nooit op vakantie kunnen gaan. We willen dit regelen met de stichting, zodat ze hun zorgen kunnen vergeten, dat ze kunnen genieten en plezier hebben.
€ 35 van € 60.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.