Mensenrechten   

Aangemaakt door :

Lisa Ja'afar

Locatie:

Singapore, Singapore

WIE BEN JE Gefinancierd?

VOORDELEN: EEN NACHT OM DE DOODSTRAF TE BEËINDIGEN


Het verhaal

Wek het verzet, stel de dag voor waarop de regering van Singapore alle nodige maatregelen zal nemen door onmiddellijk een einde te maken en de nationale buitengerechtelijke verplichte doodstraf van de doodstraf volledig af te schaffen. Waar wij, bij Awaken Resistance, de actie en beslissings onderstrepingstekens door de regering van Singapore niet ondersteunen door sterk gebruik te maken van de nationale buitengerechtelijke of verplichte doodstraf van de doodstraf als de nationale poging om een bepaalde individuele persoon ervan te weerhouden om invloeden of geassocieerde leden te zijn in alle illegale drugsgerelateerde activiteiten die moeten worden uitgevoerd in het land van de eilandstaat.


In maart 2017 had de regering van Singapore vrijgelaten. het prevalentiegegevensnummer ongeveer 38 individuele personen die nog wachten op hun doodstraf om te worden geëxecuteerd, onder de uitsplitsing van het geregistreerde prevalentiegegevensnummer, zijn 28 individuele personen veroordelingen voor het strafbare feit van drugshandel van geringe of geringe omvang terwijl zeven andere individuele personen persoon waren straffen voor de strafbare feiten van moorden. Helaas werden na de officiële release van het prevelvance-gegevensnummer in 2017 vervolgens drie individuele personen binnen hetzelfde jaar geëxecuteerd, gevolgd door 2018, waar nog twee individuele personen in het begin van het jaar ter dood werden opgehangen. Het aantal mensen dat wordt onderworpen aan de doodstraf lijkt echter niet te zijn verminderd, en voor het eerst heeft de regering van Singapore zich uiteindelijk gemeld om publiekelijk gegevens te produceren over de prevalentiegegevens van mensen die momenteel het proces voor de doodstraf ondergaan. bovendien het resterende aantal van 33 individuele personen, waaronder de huidige nieuwe dader van de drugshandel die nog steeds wacht op de uitvoering van hun doodstraf.


Singapore Doodstrafsituatie

Sinds januari 2013 had Amnesty International ongeveer 34 individuele personen geregistreerd, waaronder een vrouw die veroordeeld was tot de verplichte doodstraf.


De epidemiologische psychosociale achtergrond van de groepsmensen die ter dood zijn veroordeeld

Gerapporteerd door Amnesty International, dat de groep van individuele personen die onderworpen zijn aan de doodstrafrijen, aanzienlijk vertegenwoordigt van de buitenlandse nationaliteit (23%), waar het grootste deel van deze buitenlandse nationaliteit afkomstig is van de dichtstbijzijnde en dichtstbijzijnde regionale buur van Singapore, waar Maleisië staat als het hoogste datanummer voor buitenlandse nationaliteiten volgt door Indonesië, Nigeria en Vietnam.


Meestal is de groep mensen waarvoor de doodstraf wordt opgelegd afkomstig van de epidemiologische psychosociale groep met een minder achtergestelde achtergrond. De meeste meldden werkloos te zijn, gevolgd door ongeschoolde werknemers of werknemers, sommige meldden dat ze in deeltijd of onregelmatig werk werkten. Meerderheidsgroep mensen die worden onderworpen aan doodstrafrijen, zijn direct gekoppeld aan de correlatieoorzaak van factoren die indirect of direct ertoe hebben geleid dat ze betrokken zijn of de gemoedstoestand hebben om deel te nemen als koerier of drugskoerier, zijn in principe gebaseerd op slechte financiële situatie of de afwijzing van sociaal maatschappelijk beleid op basis van hun verleden record aan drugsdelicten.


Waarom uw bijdrage veel verschil kan maken

Het bedrag dat via deze online fondsenwervingscampagne wordt verzameld, is niet alleen alleen voor de gemeenschapsgebaseerde campagneactiviteit inclusief andere werkbetrokkenheid bij het coördineren van de campagneactie, zoals het verzamelen van collectieve ondersteuning voor de END THE MANDATORY DEATH PENALTY-petitie, die campagnes belooft zal vervolgens binnen de periode van drie maanden worden uitgevoerd, maar het belangrijkste is dat we een gemeenschapsfonds voor de directe familieleden van de groep mensen die aan de doodstraf zijn onderworpen, initiëren.


Te noemen als het #DeathPenaltyEmergencyFund, waar het voordeel voor het geld wordt verdeeld over de overlevende directe familieleden van de individuele mensen die de strafprocedure van de doodstraf ondergaan, de directe kinderen van de individuele mensen die worden onderworpen aan de doodstrafrij , een redelijke maandelijkse vergoeding die wordt verdeeld onder de directe familieleden, om hun financiële mogelijkheden tijdens de lange reisproef verder te ondersteunen. Om ons bij Awaken Resistance in staat te stellen om gemeenschapsgerichte programma's verder te ontwikkelen en te coördineren die naar de specifieke kenmerken zullen kijken genderbehoeften en mogelijkheden van de ontvanger die ook zal reiken.


Elk bedrag dat wordt ingezameld en bijdraagt, via dit fondsenwerverplatform, kan het licht en het verschil werpen tussen de post- en huidige overlevende families die lid zijn van de doodstraf, waar de onderliggende sociale problemen waarmee zij worden geconfronteerd, zoals de sociaal-economische systemische gewelddadigheden, haatdragende opmerkingen, discriminatie, stigma, pathologische emotionele en posttraumatische stressstoornis mogen niet worden genegeerd bij het verlenen van onze hulp aan hen.

SafeValue moet [eigenschap] = bindend gebruiken:

(zie http://g.co/ng/security#xss)

# MyWorld2030SG community-based campagnebewustzijn Singapore doodstraf.

Help ons om geld in te zamelen en blijft de boodschap verspreiden
Biedt uw samenhangende solidariteit, door ons te helpen fondsen te werven om onze gemeenschapsleider toegang te geven tot hun volledige gemeenschapsmacht
€ 0 van € 10.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.