Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Ovidijus Miežetis

Locatie:

, Lithuania

Hallo allemaal, ik ben een 17-jarige tiener uit Litouwen, die heel hard zijn best doet om een geweldige accordeonist te worden. Ik doe graag wat ik doe en mijn grootste droom sinds ik 9 jaar oud was (sinds ik accordeon begon te spelen) was om een geweldige muzikant te worden, zoals mijn huidige leraar, en ook om een goede leraar te worden zodat ik andere kinderen kan leren accordeon te spelen. Ik heb deelgenomen aan vele internationale wedstrijden in Servië, Tsjechië, Estland, Litouwen enz. Ik studeer nu aan een conservatorium in Litouwen en het is verbazingwekkend wat een verandering van school kan doen. 3 jaar geleden studeerde ik nog steeds in mijn muziekschool in mijn thuisstad, en ik zag niet zulke resultaten als ik zie tijdens mijn studie hier. Terwijl ik in mijn thuisstad studeerde, waren prijzen voor mijn wedstrijden altijd de 2e plaats, een maand geleden deed ik mee in Estland en voor de eerste keer ooit kreeg ik een Grand Prix-prijs.

Ook al is muziek een beroep waar je extreem hard voor moet werken, urenlang spelen, om de beste te zijn, of in ieder geval goed te zijn, het is nog steeds erg leuk. Mijn familie kan zich geen goed instrument veroorloven zoals ik nodig heb, dus daarom doe ik er alles aan om het geld te krijgen. Ik werkte in de zomer om op zijn minst een beetje geld te sparen voor mijn nieuwe instrument, ik kreeg niet veel. Als ik een nieuw instrument krijg, zal ik mijn best doen om mijn muziek te delen met andere mensen, andere kinderen om te proberen hen van muziek te laten houden.

Enorm bedankt voor elke cent, elke euro of een goed woord. 15000€ is de eindbestemming, maar elke cent telt.

€ 0 van € 15.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.