Anders   

Aangemaakt door :

Nedyalko Nedyalkov

Locatie:

, Bulgaria

Hallo mede-redders! Mijn naam is Nedyalko, zoals je kunt zien. Ik kan momenteel niet uitdrukken hoe gebroken ik me voel door mijn eigen fouten.


Om het zo simpel te zeggen.. Ik heb al mijn spaargeld gegokt en nu ben ik meer dan 20.000 BGN verschuldigd aan banken en kredietverstrekkers.


Ik sta op het punt zelfmoord te plegen... Ik heb het een keer geprobeerd en het is niet gelukt.. Ik weet dat mensen zullen zeggen dat het mijn schuld is en ik snap het. Maar voor degenen onder jullie die ooit met zo'n verslaving hebben geworsteld, je zult weten hoe moeilijk het is als je absoluut niemand hebt om erover te praten.


Mijn vriendin verliet me, mijn familie keerde me de rug toe, omdat ik hun vertrouwen meerdere keren verloor..


Geen enkele bank zal me zoveel geld lenen vanwege een slechte kredietscore.. Ik ben helemaal de weg kwijt en dit is mijn laatste kans om mezelf te redden van deze moordende gedachten...


Mijn lot ligt in jouw handen...


Als iemand contact met me wil opnemen, stuur me dan een e-mail... Ik zal alle informatie verstrekken die nodig is om te bewijzen dat dit verhaal niet fictief is, ondanks dat ik echt zou willen dat het...

€ 0 van € 13.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.