Dieren   

Aangemaakt door :

Nicolae Carastan

Locatie:

, Italia

Zoals u weet, heeft 2020 ons zowel mentaal als economisch vernietigd. We bevinden ons allemaal in een moeilijke situatie.

We worden wakker zonder de wens om te doen, kunnen we de kracht niet vinden om op te staan en te hopen? We zoeken ernaar, soms lijkt het alsof we het niet kunnen vinden. We voelen ons verlaten in deze wereld, we voelen ons alleen ... kwetsbaar, we huilen, we kalmeren en hopen dat morgen een betere dag zal zijn. Soms kunnen we niet slapen omdat ons hoofd vol gedachten zit.


Ik begrijp dat deze pandemie ons heeft overweldigd, vandaag eten we ... morgen weten we niet of we iets op tafel kunnen zetten. Het is moeilijk, maar we hopen altijd op herstel.


Maar waarom zou je de kat in de steek laten? De vriend die je altijd heeft gesteund, hield van je zonder er iets voor terug te vragen.


Mijn ouders wonen op het platteland. Klein maar gezellig huis met een kleine tuin. Op 16 mei zagen we deze kittens hongerig en dorstig door de straten dwalen.

We hebben niet veel, ook wij hadden niets over vanwege de pandemie, maar we deelden ons bord met hen. Sindsdien zijn ze hier gebleven en blijven we delen wat we hebben.


We vragen ons nog steeds af waarom iemand in nood het huisdier, de vriend, in de steek heeft gelaten. We mogen nooit vergeten dat het familieleden zijn, reisgenoten die ervaringen bij ons hebben en een fijne plek in ons hart hebben.


We dachten eraan om ze naar een weeshuis voor huisdieren te brengen, maar we willen ze ook niet in de steek laten.


We besloten deze campagne op te zetten in de hoop iets op te halen om een huis voor huisdieren in de tuin op te zetten.

Het geld is alleen voor hen bestemd:

- we kopen het materiaal om het huis in de moestuin te bouwen.

- voor hen geschikt voedsel.

- vaccins en bezoeken aan de dierenarts.


Als het ons lukt om de doelstelling eind augustus te halen, wordt het project op 30 september opgeleverd.

We rekenen enorm op uw steun en we vragen u oprecht om nooit iemand in de steek te laten.

Dank u!


We dachten eraan om ze naar een weeshuis voor huisdieren te brengen, maar we willen ze ook niet in de steek laten. We besloten deze campagne op te zetten in de hoop iets op te halen om een huis voor huisdieren in de tuin op te zetten. We rekenen enorm op uw steun en we vragen u oprecht om nooit iemand in de steek te laten. Dank u.
€ 0 van € 1.500
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.