Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Simon Bayego

Locatie:

, Kenya

Barmhartige Samaritaan is nodig om James een kind te helpen dat lijdt aan een hartaanval geassocieerd met 12 blikkerige gaatjes rond het hart en moet nu worden geopereerd. De speciale gebeden voor iedereen die bereid is God te doneren. Zegen u zo erg voor het hebben van een goed hart.


De doktoren in het ziekenhuis doen een beroep op alle barmhartige Samaritaanse liefdadigheidsdonors die vol sympathie zijn en diep van binnen bescheiden verzoeken om dit zieke kind van 4 jaar te helpen en te financieren om een tweede kans te krijgen om op aarde te leven. Het kind lijdt aan een hartinfarct en aangeboren hartafwijkingen omgeven door 12 blikkerige gaatjes rond het hart, meldt dokter Mary die 866 hartgevallen heeft gered.


 

Dit kind heeft echter de grootste pijn en moet opnieuw worden geopereerd nadat de eerste hartoperatie mislukte toen leerling-artsen van de Afrikaanse universiteiten een nat stuk katoen rond het hart vergaten, wat gevaarlijk is en dit werd later ontdekt toen we de laatste hartoperatie deden. Testscanning en diagnose.De heroperatie is niet zo eenvoudig, maar hiervoor zijn professionele artsen en fondsen nodig die € 8 5.000 plus algemene medicatie na de operatie kosten om het succes van de tweede kans in het leven van het kind te brengen. De chirurgen willen alle individuele donoren en organisaties bedanken die hebben bijgedragen aan het redden van het leven van James the Child, in afwachting van een heroperatie deze week. We bidden echter dat de Almachtige God de handen mag zegenen van elke donor die dit kind wil helpen en redden.Beste, broeders en zusters in Harten, zou je de grote pijn kunnen voelen die James nu doormaakt met grote genade in je hart? heb je het gevoel dat je dit kind vanuit het diepst van je HART kunt helpen? We willen je heel erg bedanken voor je vriendelijke donatie en moge de almachtige God je zegenen bij alles wat je doet om het kind te redden. We kijken uit naar elke vorm van schenking, wees voor altijd gezegend en in alles wat je doet voor je vrijgevigheid. Schenking Amen.

€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.