Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Karyna Skorokhod

Locatie:

, Ukraine

Hallo iedereen. Mijn naam is Karina, ik ben 21 jaar oud. Ik woon in Oekraïne, in een klein stadje. Ik ben geboren in een arm gezin, mijn vader was een alcoholist en sloeg mij, mijn moeder en mijn jongere broers en zussen vaak. Ik heb altijd geprobeerd mezelf doelen te stellen om beter te leven, dus ik deed het goed op school. Later ging ik naar de universiteit, maar omdat het veel geld kostte, moest ik de universiteit verlaten omdat ik niets had om voor te betalen. Met de hulp van een non-profitorganisatie ben ik als vrijwilliger naar Duitsland gekomen. Ik hielp daar daklozen. Het was een geweldige ervaring. Ik werd verliefd op Duitsland. Dus nu werk ik aan documenten om daar zes maanden te werken.

Ik wil mijn eerste bijdrage verdienen om mijn gekoesterde droom te vervullen.


Mijn droom is om mijn eigen kleine kledingwinkel te openen, dit zal me niet alleen helpen om in de basisbehoeften van mijn gezin te voorzien, maar het geeft me ook meer mogelijkheden om te helpen en te doneren aan andere mensen. Ik help kinderen die zijn opgegroeid in een omgeving als de mijne om te begrijpen dat als ze een moeilijke jeugd hebben gehad, dit het einde is en het mogelijk is om iets te bereiken. Dus ik droom, en zeker in de aanloop naar Kerstmis, dat er mensen zullen zijn die me helpen om een stap dichter bij mijn dromen te komen. Bedankt iedereen!

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.