Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Jordan Gear

Locatie:

Volčji Grad, Slovenia

Hallo allemaal,Mijn naam is Mikki en ik schrijf u om enkele details te delen over een creatief project waarvoor ik ondersteuning nodig heb om te voltooien. Het is een roman waar ik sinds de zomer van 2020 aan werk. Ik wil je graag een kort overzicht geven van het verhaal en wat informatie over waar ik nu in het proces sta. Het boek heeft twee namen die verwijzen naar twee mythologische verhalen die met elkaar verbonden zijn om een enkel, episch verhaal te vertellen over de reis van een volk naar mentale, emotionele en spirituele vrijheid door middel van diepe genezing. De titels zijn:Een kasteel in de zee en een schaduw in de zeeHet eerste deel van het verhaal - A Castle in the Sea - introduceert intieme details over de belangrijkste leden van een mystieke beschaving die over de hele wereld bekend staat als de Palani. Deze mensen hebben een verschrikkelijk lot ondergaan door toedoen van Osor - een op macht beluste en diep onzekere koning van een woestijnrijk genaamd Patria. Osor is speciaal door de bekende wereld gereisd om toegang te krijgen tot de geheimen van de Palani-samenleving en om de bron van hun macht te ontdekken - een transcendente en inspirerende kracht die de harten, geesten en geesten heeft geraakt van iedereen die het epische verhaal van hun reis naar de vrijheid. Het was juist dit verhaal van de overwinning van Palani die afgunst in het hart van Osor wekte en hem dwong om vanuit zijn huis in de woestijn over zee te reizen om hun macht uit te dagen en hen te overtuigen van zijn eigen suprematie.


A Castle in the Sea speelt zich af in een tijd niet lang na de dood van Osor en introduceert de meeste hoofdpersonen, evenals basisinformatie over de taal, cultuur en geschiedenis van Palani. Het onderzoekt in detail het stempel dat Osor op hun samenleving heeft achtergelaten en hoe hij in staat was hun wereld onomkeerbaar te veranderen door zijn beheersing van bedrog. In deze intense inleiding tot de duistere realiteit van het moderne Palani-leven leren we over een plan dat generaties geleden in gang is gezet door Maža, de leider van het Palani-volk in de tijd van Osor. Ze zwoer de harten en geesten van haar volk te bevrijden uit de greep van Osor's giftige geest lang voordat hij zelfs maar naar Piarpalana vertrok - de thuiswereld van de Palani.


We leren dat het Maža's gave van vooruitziendheid was die de Palani zowel een glimp van de toekomst van een naderende dreiging gaf als de tijd om een solide verdediging voor te bereiden in de vorm van een uitgebreide, multi-generationele tegenaanval die is nog steeds uitgevoerd in het huidige Piarpalana – de tijd waarin dit verhaal zich afspeelt.
Ik heb al een kasteel in de zee geschreven. Het is A Shadow in the Sea dat ik nu om uw steun vraag om te voltooien.
Een schaduw in de zee maakt een einde aan de strijd die de Palani al generaties lang voeren tegen de gifstoffen van Osor's geest, zijn gewelddadige dwanghandelingen en zijn onderdrukkende energie. Het onthult ook de ware aard van zijn bedoelingen, motivaties, angsten en verlangens door middel van ongekende toegang tot zijn persoonlijke geschiedenis. Deze ontdekking verrijkt de Palani met de informatie die ze nodig hebben om de slepende structuren van controle en dominantie die verborgen zijn gebleven in mentale ruimtes die ze nooit wisten te doorzoeken, het hoofd te bieden en los te laten. Terwijl ze hun weg vinden door een zeer desoriënterend mentaal labyrint, verbonden door illusies en gevoed door angst, beginnen ze langzaam te beseffen dat de structuur van deze zwaar verborgen, gefragmenteerde ervaring van de werkelijkheid zo lang voor hen verborgen bleef omdat het was geconstrueerd om een handeling faciliteren die in strijd is met een kernwaarde in de Palani-samenleving - transparantie. Terwijl ze hun geest blijven bevrijden door de omhelzing van martelend verwrongen denkpatronen en diep verontrustende gevoelens, komt er een moment van transcendente helderheid dat hen in staat stelt een waarheid te overwegen die voorheen buiten hun zicht bleef - dat het eindeloze gevoel van verpletterende leegte dat Osor vele jaren geleden met hem mee naar Piarpalana was de inspiratie die het wapen voortbracht dat hij jaren besteedde aan het ontwikkelen van specifiek om de machtigste mensen ter wereld tot slaaf te maken en hen aan zijn wil te binden.


A Shadow in the Sea volgt de Palani door een reeks verontrustende ontdekkingen, pijnlijke mentale ontwaken en helende inzichten in de wortels van Osor's obsessieve zoektocht naar ultieme macht. Op een bepaald moment komen ze al vroeg tot de ontmoedigende – en nogal deprimerende – conclusie dat ze het schijnbaar onmogelijke zullen moeten volbrengen om bevrijd te worden van de vergiften van Patria: gevoelens loslaten die gevangen zitten in de onverzettelijke greep van een denkwijze die bang is voor verlies en dorst meer naar controle dan wat dan ook. Terwijl ze hun vele spirituele krachten gebruiken die hen door middel van verhalen over de hele wereld bekend hebben gemaakt, vinden ze uiteindelijk een manier om zichzelf te bevrijden van deze eindeloze nacht van gestructureerde chaos die ze uiteindelijk leren om het emotionele huis van Osor en de drijvende kracht te zijn. dat stuurt zijn geest.


Terwijl de hoofdrolspelers samenwerken om zichzelf te bevrijden uit de psychologische, emotionele, spirituele en fysieke kerkers die Osor heeft gemaakt, leren we door de ontdekking van een oude profetie dat hun overwinning was voorbestemd lang voordat Osor's eigen plan om hen te ontkrachten voor zijn eigen persoonlijk gewin begon te groeien in de donkere uitgestrektheid van zijn verwrongen geest.
Ik hoop dat je genoten hebt van de inleiding tot het verhaal. Ik zal nu wat informatie geven over de middelen die ik nodig heb om het te voltooien en hoe ze mijn proces zullen ondersteunen.
Om A Shadow in the Sea te voltooien, moet ik terugkeren naar Slovenië en Italië, waar het eerste deel van het boek werd geschreven. Dit zijn plaatsen die tot nu toe cultureel, taalkundig en natuurlijk het verhaal hebben geïnspireerd en die krachtige inspiratiebronnen zijn gebleken waarmee ik opnieuw verbinding moet maken om mijn werk te voltooien. Ik moet ook naar Tsjechië, Oostenrijk, Duitsland, Polen en Zwitserland reizen om de cover-art te ontwerpen, de lay-out van het boek te bepalen en meer dan 150 illustraties, blauwdrukschetsen en kaartweergaven te voltooien die bij het verhaal horen verhaal. Ik verwacht dat deze processen 5-6 maanden dagelijks werk in beslag zullen nemen. Eenmaal voltooid, zal ik 3-4 maanden besteden aan het herzien van het boek en het voorbereiden voor een andere illustrator om zijn deel van het visuele verhaal van het verhaal te voltooien.
Houd er rekening mee dat de creaties van deze beeldend kunstenaars niet de werken zijn waarvoor ik geld inzamel voor deze campagne. In deze campagne probeer ik alleen financiering te krijgen voor mijn eigen creatieve proces.
In totaal verwacht ik 6-7 maanden dagelijks werk en frequent reizen. Hoewel elke stap van dit proces vereist dat ik toegang heb tot geld om mezelf te kunnen onderhouden terwijl ik werk, heb ik een bedrag van € 665 bepaald dat ik moet inzamelen om door deze huidige fase te komen van mijn proces. Zodra ik dat bedrag heb opgehaald, zal ik het bedrag op deze inzamelingsactie aanpassen om rekening te houden met het geld dat ik moet inzamelen om de volgende fase te kunnen halen. Deze aanpak stelt me in staat om aanwezig en gegrond te blijven waar ik ben in mijn proces, terwijl het me helpt te begrijpen hoeveel geld ik echt nodig heb om naar de volgende fase van mijn proces te gaan en deze te voltooien.Na voltooiing van A Shadow in the Sea (het schrijven), zal ik me voorbereiden op een nieuw proces met de bovengenoemde illustratoren om hem te begeleiden bij de voltooiing van zijn werk. Zijn werk vormt een belangrijke sleutel tot het ontsluiten van het volledige reservoir van verhalende informatie die nodig is om het verhaal te begrijpen. Simpel gezegd, het boek is niet compleet zonder zijn werk.Houd er rekening mee dat hoewel mijn werk 9-10 maanden in beslag kan nemen, de beeldend kunstenaars een vergelijkbare hoeveelheid tijd - of meer - nodig kunnen hebben om hun werk te voltooien. Het is om deze reden dat ik me voorstel dat de officiële release van het boek ergens in 2023 of 2024 zal plaatsvinden. Ik zal u graag een update sturen wanneer ik het schrijfproces heb voltooid, evenals informatie over de officiële release van het boek .
Bedankt voor uw tijd en bereidheid om dit te lezen. Ik hoop dat het je inspireert en dat je me kunt en wilt ondersteunen in deze laatste fase van het schrijven van mijn allereerste roman.Hvala Lepa,

Mikki

(Hvala Lepa is het equivalent van "heel erg bedankt" in het Sloveens)

€ 115 van € 115
100% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.