Natuur & milieu   

Aangemaakt door :

KSA Droeshout

Locatie:

Droeshout, België

Hallo,


Wij zijn KSA Droeshout, een plezante jeugdbeweging gelegen in het landelijke Droeshout. Wij tellen 180 leden en 20 leiders en leidsters.


Wij vinden het belangrijk dat onze mooie gemeente er proper bij ligt. Jammer genoeg merken wij op dat er enorm veel zwerfvuil en afval rondslingert in Droeshout. Daarom zetten wij deze actie op poten.


Door corona hebben wij het afgelopen jaar nauwelijks evenementen kunnen organiseren. Onder normale omstandigheden organiseren we elk jaar een eetfestijn, BlackLight Fuif, Villa Loca, Hair in de Weir, Summerjam en tal van lokaalfeestjes.


Dankzij jullie bijdrage kunnen wij het inschrijvingsgeld van het kamp laag houden, investeren in spelmateriaal voor de leden en onze infrastructuur verbeteren.


Hoe werkt het nu juist?


Per gedoneerde €30 vullen wij een hele vuilzak met zwerfvuil. Je bepaalt zelf welk bedrag je stort en zo werken jullie samen om KSA Droeshout te steunen.


Vergeet zeker niet deze actie te delen en vrienden en familie aan te moedigen ook een duit in het zakje te doen.

 

Wij zijn jullie alvast heel dankbaar voor jullie bijdrage!


Groetjes,


KSA Droeshout

€ 0 van € 1.745
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.