Sport   

Aangemaakt door :

Pieter Laban

Locatie:

Val-de-Travers, Switzerland

Hoi,


Bedankt voor het bezoeken van onze inzamelingsactie!


Dus, waar gaat dit allemaal over? Om het kort uit te leggen, we zijn 3 vrienden die zichzelf graag de ZURICH VIKINGS noemen - en we zijn momenteel aan het trainen om het Swiss Canyon Ultra-parcours van 110 km (5550 m hoogte en een cut-off tijd van 28 uur) te voltooien. plaats 4 juni. Bezoek de volgende website voor meer informatie over de run: https://swisscanyontrail.com/en/ultra-trail-111k/


Dit zal een enorme prestatie voor ons zijn, aangezien we nu al 2 jaar trainen voor dit grote moment, JA, 2 VOLLEDIGE JAAR. Dit doen we niet alleen voor onszelf, maar we doen dit ook om onze prachtige natuur te ondersteunen.


We hebben een grote passie voor de natuur en we willen dat ook de generaties na ons kunnen genieten van deze prachtige natuur. Daarom willen we met deze inzamelingsactie #teamtrees steunen met hun missie om de bomen over de hele wereld te planten waar we ze het meest nodig hebben, van herbebossing tot nieuwe aanplant. Met jouw donatie kun je deel uitmaken van deze geweldige reis! ELKE EURO DIE JE SCHENKT, WORDT EEN BOOM GEPLANT! Is dat niet geweldig ?! Kijk voor meer informatie over dit project op: https://teamtrees.org/


Ons doel is om 5000 euro in te zamelen, JA, dit is HEEL ambitieus, maar hoe geweldig zou het zijn om 5000 bomen toe te voegen aan deze prachtige wereld?


Dus wie zijn de Vikingen in Zürich? Welnu, hier een kort overzicht:


Philippe Pech (foto links)


Een 49- jarige jongen geboren in Frankrijk maar momenteel woonachtig in Zwitserland, trotse vader en een echte Viking! hij heeft een lange geschiedenis in het lopen van lange afstanden en begon 20 jaar geleden. Zijn fysieke conditie, ervaring en positieve instelling maken hem tot een echte krijger!


Leonard Beyaert (foto in het midden)


een 29-jarige jongen uit België die in Zürich, Zwitserland woont. Leo's ongelooflijke uithoudingsvermogen en motivatie maken hem nu al een legende. Elke run voor hem is een uitdaging - en hij pusht zichzelf altijd tot het uiterste! Leo's motto is; een dag zonder hardlopen is een dag die niet goed besteed wordt!


Pieter Laban (foto rechts)


Ook 29 jaar oud uit Nederland, woonachtig in Zürich, Zwitserland. Pieters lengte en kracht maken hem tot een echte Viking! Zijn training is pas af na een bezoek aan de sportschool en een koude douche! Wees niet bij hem als hij honger heeft, want hij zal al je eten opeten!


Maak deel uit van onze reis en doneer nu! We zullen het harde werk doen :)


Hartelijk bedankt!


De Zurich Vikingen <3


Ps. We houden je op de hoogte van onze vorderingen!

€ 0 van € 5.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.