Maatschappij   

Aangemaakt door :

Zebra Inspiratie

Locatie:

, Nederland

Graag wil ik bijdragen aan een wereld waarin we vrij en in liefde en verbinding kunnen leven. Dit doe ik door het houden van interviews met inspirerende mensen over de hele wereld om hen hun kant van het verhaal te kunnen laten vertellen.

Nu zou ik graag ook maandelijks zou een talkshow willen houden in een studio om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan. Wederom mensen die positief en toekomstgericht werken aan een mooiere wereld. Mensen die zich inzetten voor zo'n eerlijke en liefdevolle wereld. Ik breng graag onafhankelijk nieuws en heb respect voor ieders mening.


Waardeer je mijn werk? Dan kan ik jouw steun goed gebruiken. Deze talkshows kunnen live en professioneel worden gedaan echter hier zijn wel kosten aan verbonden. Steun je mij en mijn team om dit mogelijk te maken? Door een donatie te doen, maak je het mogelijk dat wij deze livestreams kunnen gaan doen. Ik werk er hard aan om dit alles in eigen beheer te doen en onafhankelijk te zijn van de grote mediabedrijven. Met dit alles heb ik jullie financiële bijdrage hard nodig.


Op 25 januari was de eerste LIVESTREAM van Zebra Inspiratie. Deze video heeft al meer dan 3000 views. Dankzij donaties kon ik deze uitzending maken. Live heeft voor mij een absolute meerwaarde omdat je als kijker ziet dat alles rechtstreeks wordt uitgezonden en er niet wordt gemanipuleerd met beelden of tekst. En persoonlijk vind ik het ontzettend leuk en uitdagend om live nieuws te brengen.


Alvast hartelijk dank voor je support, waardering en je financiële bijdrage.


Liefs en knuffel,


Erica Krikke

ZEBRA Inspiratie

www.zebrainspiratie.nl

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.