Vrouwenemancipatie   

Aangemaakt door :

Dumo Don Nomlala

Locatie:

Cape Town, South Africa

De groeten,


Ik ben Dumo Nomlala van Mandela Park, Khayelitsha. Ik probeer geld te vinden voor mijn vrouw Alizwa Nomlala aka (Zanele Bam). Ze is fotograaf van beroep, maar kan momenteel helaas geen optredens aannemen. Door een inbraak in haar familiewinkel in Langa verloor mijn vrouw al haar fotoapparatuur.


We probeerden wat geld te sparen om deze apparatuur te kopen, maar COVID kwam ter sprake. Vanwege mijn huidige werkloosheid hebben we sinds het begin van COVID geen geld kunnen sparen. Daardoor leefden we van ons spaargeld.


Onze relatie bestaat nu vijf jaar. We ontmoetten elkaar op een bruiloft afterparty in maart, waar ze foto's aan het maken was voor de bruiloft van haar zus.

Tot op de dag van vandaag heeft mijn vrouw altijd een camera bij zich, behalve haar trouwring. Foto's maken van alles en nog wat om haar heen is wat ze het beste kan.


Deze inzamelingsactie zal niet alleen een grote eer voor mij zijn, maar het zal ook een glimlach op haar gezicht toveren omdat het haar wat inkomsten oplevert.

Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om alle apparatuur aan te schaffen die ze nodig heeft voor fotografie en fotoshoots.

DE LIJST: Camera (Nikon D850) of gelijkwaardig

Lens (AF/S 24-70 mm)

Mac-computer(21") bij voorkeur

Zaklamp

Maanlicht/Studio Licht

Statief

Schermen (Kleuren)

Filters

Reflector


De totale middelen die we nodig hebben voor de apparatuur is 15 000 euro. Al het ingezamelde geld wordt rechtstreeks aan de betreffende instelling betaald.


Meer over Zanele Bam aka Mrs Nomlala klik op onderstaande link!


https://youtu.be/jZPTto9Bpsg

BIJ VOORBAAT HARTELIJK DANK

€ 0 van € 15.000
0% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.