Vluchtelingenhulp   

Aangemaakt door :

Medicine on the Move

Locatie:

Mitilini, Greece

Yoga and Sport with Refugees is een in Griekenland gevestigde NGO die vluchtelingen wil helpen door hun mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en een gemeenschapsgevoel te bieden. Al hun sportcoaches komen uit de vluchtelingengemeenschap of het coördinatieteam van de organisatie. Ze bieden een grote verscheidenheid aan fysieke activiteiten, van yoga tot teamsporten. Sinds ze in 2017 zijn begonnen, hebben ze meer dan 7.000 vluchtelingen geholpen, waardoor ze troost en hoop hebben gekregen door middel van zinvolle activiteiten.


Bedankt voor uw deelname aan het symposium van Medicine on the Move over migratie en geestelijke gezondheid vandaag! Het is dankzij mensen zoals jij die hun tijd en inspanningen in deze kwesties steken dat een betere wereld mogelijk is. Overweeg, indien mogelijk, het werk dat YSR op het terrein doet te steunen door te doneren aan onze inzamelingsactie. Nogmaals bedankt voor je tijd en deelname vandaag, en we hopen je te zien op het volgende symposium!

€ 55

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.