Maatschappij   

Aangemaakt door :

Robin Peters

Locatie:

Groningen, Nederland

Beste Netwerk,

 

Wij hebben jullie hulp nodig!

 

Deze week is de aftrap van de eerste week van de opleiding bedrijfskunde aan de Hanze Hogeschool in Groningen. We starten de periode met de onmogelijke opdracht. Deze opdracht duurt twee weken. Waarbij wij als groep onze ondernemers ‘skills’ laten zien met daarbij oog op de maatschappelijke/sociale belangen in de samenleving.

 

Dit jaar gaan wij ons inzetten voor WerkPro. WerkPro werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet en ieders talent wordt benut. Door middel van zinvol werk voor iedereen die zijn talenten wil ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Zinvol werk is niet altijd betaald, maar wel van waarde. Voor klanten, de leefomgeving en de medewerker.

 

Wie werkt voelt zich beter. Dat is het effect van bijvoorbeeld de sociale contacten, waardering en structuur die je krijgt als je werkt. Werk geeft ook eigenwaarde en dat is de beste stimulans voor ontwikkeling. WerkPro biedt ook begeleiding op de werkvloer en op andere gebieden die van belang zijn om te kunnen werken.


De financiële uitdaging is dat wij als groep € 750 gaan verdienen voor WerkPro. Met al het verdiende geld worden alle locaties van WerkPro verlicht met LED-verlichting, een mooi verduurzaming voor alle locaties.


Wij gaan sociaal/maatschappelijk ondernemen. Volgende week organiseren we als groepje een kindermiddag voor kinderen die leven in mindere omstandigheden. Daarnaast gaan we voor de senioren een onvergetelijke pub quiz middag organiseren. Twee doelgroepen die wel in het zonnetje gezet mogen worden.


Om de middagen te organiseren en om het doel van WerkPro te realiseren. Hebben wij een bedrag van 750 euro nodig. Alle kleine beetjes helpen

 

Vind jij het als persoon belangrijk om een steentje bij te dragen aan dit sociaal maatschappelijk initiatief? Elke donatie wordt gewaardeerd!

Doneren kan via deze link: https://lnkd.in/etCSW2Uj

 

Mocht je meer informatie willen. Stuur gerust een PB.

Daarnaast mag je ook telefonisch contact met mij opnemen: 06-50413963


Groet,

Amy Lange, Robin Peters, Bas Geerts, Job Steeman, Meike Holwerda en Arjan van der Meer

 

#onmogelijkeopdracht #hanzehogeschoolgroningen€ 0

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.