Dieren   

Aangemaakt door :

Fundación Woolly

Locatie:

, Spanje

Miljoenen honden slijten hun leven achter tralies en ook nog eens onder erbarmelijke omstandigheden


Fundación Woolly is opgericht voor Spaanse straat- en asielhonden. Doordat er honderd duizenden honden per jaar ongewenst geboren worden, raken de asielen hier overvol. Deze honden worden in kleine hokken gezet waar ze eenzaam en zonder bewegingsvrijheid, in hun eigen uitwerpselen, hun leven uitzitten. Zonder uitzicht op verbetering.

De enige manier om dit onnodig lijden te verminderen is het probleem bij de kern aan te pakken. Wij willen dit doen door aan de ene kant op grote schaal de geboorte van deze straat pups te beperken. Aan de andere kant willen we de aller oudste en sneuste gevallen, die hun leven lang in deze verschrikkelijke omstandigheden hebben geleefd, een fijn thuis geven. 


Beginnen bij de kern

Met deze crowdfunding willen wij geld ophalen om een STERILISATIE PROGRAMMA op te zetten.

Eén zwangere teef kan ervoor zorgen dat er in 6 jaar tijd 67.000 pups geboren worden.

Door non-stop honden door heel Spanje te steriliseren stoppen we de aanvoer hiervan.

Wil je ons helpen om 4 sterilisatie bussen te financieren? Hiermee kunnen we 100 sterilisaties per week uitvoeren en vermijden we de geboorte van 2 miljoen honden per jaar. Honden die anders in een verschrikkelijk asiel waren beland.


-> lees hier het hele plan: https://fundacionwoolly.eu/wat-we-doen/


Verlichting van leed

Op de achtergrond sparen we hard door voor het BEVRIJDINGSPROGRAMMA, hiermee willen we de oudste en ziekste honden die hun hele leven in de hel hebben gezeten nog een fijne tijd te geven.

We bouwen hiervoor een sanctuary waar zij hun laatste maanden / jaren comfortabel kunnen doorbrengen.


Fundación Woolly

Ik ben Baukje en werk al meer dan 25 jaar met in de steek gelaten, eenzame, angstige en mishandelde honden. Ik zie dagelijks het gevolg van het overschot aan honden en de verwaarlozing van dit probleem. Dit kan echt anders, de stichting is opgezet om deze verandering te realiseren.


Oproep

Namens de miljoenen honden die - onder verschrikkelijke omstandigheden - gevangen achter tralies hun leven uitzitten, doe ik een oproep voor hulp. Ze zitten vast doordat er geen maatregelen worden genomen om de geboorte te beperken. Help ons ons sterilisatie- en bevrijdingsprogramma te realiseren en zo het chronische leed voor ontelbare honden drastisch te verminderen.


www.fundacionwoolly.eu


Check de video hieronder waarin ik je laat zien hoe we samen een mega groot verschil kunnen maken!

(de 2e video is de Engelse versie)€ 23.880 van € 250.000
9.6% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.