Maatschappij   

Aangemaakt door :

Warnborough Foundation

Locatie:

Amsterdam, Netherlands

Help ons deze feestdagen om geld in te zamelen om achtergestelde gemeenschappen en individuen over de hele wereld toegang te krijgen tot onderwijs om een duurzamere manier van leven te ontwikkelen. Met jouw donatie in 2021 kunnen we meer dan 30 gemeenschappen en individuen helpen om betere banen te vinden, hun gemeenschappen te verbeteren en meer zelfvoorzienend te worden.


Kao Tao, Thailand

Dit dorp in Kao Tao, Thailand, herbergt 2000 migrerende werknemers uit Myanmar die tegen lage lonen arbeidskrachten leveren voor zware of gevaarlijke banen. COVID-19 en werkloosheid hebben een grote impact gehad op hun leven.


De Warnborough Foundation helpt deze gemeenschap om Engels te leren om beterbetaalde banen te krijgen. Door een inspanning die tijdens de pandemie werd gemobiliseerd, kwamen leerkrachten en andere vrijwilligers bijeen om deze gemeenschap te helpen.Maak kennis met Ray Mond

Aung Ray Mond is geboren en getogen in Myanmar. Hij verhuisde met zijn vrouw en kinderen naar Koh Tao om een beter inkomen te verdienen. Hij heeft daar tien jaar gewoond en werkte als Property Manager in de toeristische sector. Toen de pandemie toesloeg, daalde zijn inkomen aanzienlijk en nu maakt hij zich voortdurend zorgen over hoe hij zijn rekeningen moet betalen en zijn gezin moet voeden. Bovendien helpt hij de migrantengemeenschap dagelijks onvermoeibaar.


De Warnborough Foundation erkent het vermogen van Ray Mond en helpt hem zijn droom te verwezenlijken: leraar Engels worden. Hij hoopt zijn mensen in Myanmar online lessen aan te bieden, zodat ook zij betere banen kunnen krijgen.Hoe uw donatie kan helpen

Door uw genereuze donaties kunnen we gemeenschappen zoals Kao Tao en individuen helpen toegang te krijgen tot onderwijs. De donaties kunnen worden gebruikt voor:


 • Persoonlijke of online cursussen
 • Examens en certificaten
 • Lessen Engels
 • Huurruimte voor lessen
 • Materiaal, inclusief schoolboeken, laptops, pen en papier.
 • Mentoren om nieuwe ondernemers te helpen
 • Projecten die mensen en gemeenschappen helpen te benadelen
 • En nog veel meer!


Meer over Warnborough FoundationDe Warnborough Foundation (Stichting van Warnborough) is opgericht om onderwijs te gebruiken als middel voor de ontwikkeling, versterking en emancipatie van kansarme individuen en gemeenschappen over de hele wereld.


De Warnborough Foundation bestaat onder meer om:


 • Zamel op een duurzame en ethische manier fondsen in voor educatieve, ecologische en sociale doelen;
 • Kansen bieden voor onderwijs en emancipatie van kansarme individuen en gemeenschappen;
 • Kennis creëren, verbeteren en / of verspreiden door middel van onderwijsgerichte inspanningen.
 • Vaardigheidstekorten en ongelijkheden op gezondheidsgebied aanpakken en kansarme groepen aan het werk helpen.

U kunt onze site https://warnborough.foundation/ bezoeken of ons volgen op Facebook, Instagram of LinkedIn voor projectupdates!


Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen, we kijken uit naar uw donatie en horen van u!


€ 35 van € 10.000
0.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.