Dieren   

Aangemaakt door :

Reed Abel

Locatie:

, China

Het is vier jaar geleden dat we in 2019 zijn begonnen met het redden van zwerfdieren uit de straten van China, van de eerste 6 tot 362 nu. We hopen door te gaan met het redden van zwerfdieren tot het einde, maar we hebben problemen ondervonden


Momenteel hebben we 362 zwerfdieren geadopteerd. Vanwege het grote aantal staan we momenteel onder grote druk, waaronder het redden van huisdieren, medische zorg voor huisdieren, opvang van huisdieren en dagelijks voedsel voor huisdieren, die allemaal veel geld kosten. We hebben altijd ons eigen geld uitgegeven aan het redden van zwerfdieren. Dit is veel druk. Dus nu hebben we uw donaties nodig om onze operatie draaiende te houden.


We zijn van plan deze fondsen te gebruiken voor protheses, opvang, medische behandeling, hygiëne en voedselverbetering voor gehandicapte zwerfdieren. Er is ook behoefte aan langdurige zekerheid voor deze gehandicapte zwerfdieren. En er moeten meer gehandicapte zwerfdieren worden gered. We hopen dat geredde zwerfdieren met ieders hulp een betere behandeling, betere opvang en gezonder voedsel kunnen krijgen. We hopen ook de erkenning van de gemeenschap te krijgen, zodat we kunnen volharden in het redden van huisdieren. Nogmaals bedankt.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.